X-men: Dark Phoenix


Wat vind ik van X-men: Dark Phoenix?

Heeft iedereen X-men Apocalypse gekeken? Ja? Dan weet ik zeker dat je de beste mening zult delen over deze film.

Luister… Ik ben echt een grote Marvel fan. Ik hou van Marvel en wat ze doen met de Avenger film etc. X-men hoort daarbij, maar jezus… Waar zijn ze mee bezig? Je kunt hierdoor al opmaken dat dit geen positieve recensie wordt.

De jongere versie van Jean vond ik een echte aanwinst voor het X-men universum. Ze speelt het goed en precies zoals we gewend waren van de oude actrice. Het lag ook echt niet aan haar of de andere acteurs. Waar probeerde ze heen te gaan?
Eerlijk gezegd ben ik blij dat dit de laatste film uit de reeks was, want slechter kunnen ze niet worden.

We wisten dat de kwestie tussen de “normale” mens en de mutanten nog altijd bezig was. Helaas kwam dat maar slecht naar voren. Zelfs de karakters en dat waren een hoop, bleven op de achtergrond.

In de oudere films werd al goed naar voren gebracht hoe sterk Jeans krachten waren en hoewel het in deze film wel goed naar werd gebracht, dacht ik: man, man, man. Moet alles om haar draaien?

Bepaalde delen in de film hadden beter naar voren gebracht moeten worden, zodat andere verhaallijnen naar een breder licht werd meegenomen maar helaas gebeurde dat niet.

Het was een slap verhaal met mooie effecten. Daar bleef het echter wel bij.

Ik raad deze film niet aan om te kijken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.