Would You Rather: Throne of Glass


Celeana was misschien de eerste waarmee we kennis maakte in de boeken, maar Aelin zit in mijn hart. Ik vind haar een geweldig sterk karakter en ze zo met haar opmerkingen en gedrag zo een vriendin van me kunnen worden. (En niet te vergeten dat ik de hele dag zou kunnen kwijlen op haar mate, aangezien zijn hele beeld op mijn netvlies staat als ik een boek uit de serie lees) Aghum.

 

Always Rowan! Al moet ik zeggen dat ik Lorcan ook wel leuk begin te vinden, haha. Maar nee altijd Rowan.

 


Ik kies voor Manon. De eerste keer dat haar personage bekend werd gemaakt, had ik geen idee wat ik met haar aanmoest. Maar nu vind ik er supervet. Vooral de relaties tussen haar en andere karakters vinden ik echt mooi weergegeven en vergeet de opmerkingen niet, die zijn ook geniaal.

 

Met magie vechten. In de films van tegenwoordig zitten zulke vette vecht scenes dat wil ik ook wel!

 

Vuur!

 

In EoS heb ik echt medelijden gekregen met Gavriel. Dus ik kies voor hem, zodat ik hem kan troosten, want hijs zo sneu.

 

*winkyface* Allebei? Ik vind Aedion ook echt een geweldig karakter. Dus allebei! Geen keuze vandaag, haha.

Dorian. Ik heb ook echt moeite om door TOD te komen. Er is totaal geen connectie tussen mij en Choal. Misschien wordt het beter, misschien niet.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.