Wonder woman


Mijn recensie:

Wonder Woman kwam 15 juni 2017 dit jaar uit en wat heb ik lang zitten wachten op deze film. Diana gespeeld door Gal Gadot was echt de perfecte Wonder Woman. Haar belangrijkste collega’s in zijn film zijn: Chris Pine en Robin Wright. De genres waarin deze valt zijn: actie, avontuur en fantasy.
Patty Jenkins die deze film perfect heeft weergegeven mag een pluim ontvangen, want wauwie.

Ten eerste moet ik zeggen dat alle karakters zo ontzettend goed gekleed zijn. De pakken zijn tot in de puntjes gevormd voor de acteur of actrice en dat heeft het zo geloofwaardig gemaakt en daarbij hoorde het ook in deze wereld thuis. De special effecten die gebruikt zijn door de hele film heen… Ik heb er niet eens woorden voor. Zo vreselijk vet! Ik kreeg er zelfs kippenvel van op mijn armen, want het was gewoon niet te bevatten. Het was zo zo zo zo mooi.

Ik heb flink gelachen om het script, want er zaten hele grappen momenten tussen alle serieuze delen in. Dat maakte het af en toe wat luchtiger en dat was zeker wel nodig. De hele film zit je eigenlijk in spanning af te wachten wat er gaat gebeuren.
De keuze voor de acteurs is heel goed gedaan. Je kon heel goed de connectie tussen hen allemaal invoelen. Soms voel je dat gewoon niet, maar gelukkig hier wel.

Deze film kan ik nog wel tachtig keer zien zonder in ervan in slaap te vallen, want hij is gewoon perfect.

Ga deze allemaal nog in de bioscoop zien, voordat Wonder Woman weer verdwijnt!


2 reacties op “Wonder woman”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.