Winactie Structure-pakket gesigneerd!

Ik ben jarig deze week! Woehoe! Nee, niet echt… Ik word 30… ssshhh….
Vroeger klonk het altijd zo oud en nu word ik het gewoon… zucht…

En als je goed hebt opgelet dan weet je dat ik vorige week mijn tweede boek: Wild & Structure heb uitgegeven. En dus in combinatie met mijn verjaardag wil ik er een winactie uitdoen.

Wat kun je winnen?

Mijn beide boeken gesigneerd!

Nu mag je kiezen… Heb je deel 1 al in huis en gelezen, dan kun je als je wint aangeven dat je deel 2 wilt ontvangen en deel 1 aan een vriendin wil weggeven.

Je mag ze natuurlijk ook allebei zelf nemen.

Wat moet je doen?

 • Like mijn auteurspagina en deel de winactie op facebook
 • Volg mijn instagram account
 • Hieronder wil ik graag van je weten welk instrument jij zou willen spelen als je in een band zou zitten.

Ik ben super benieuwd naar de reactie’s!

Heel veel succes!

Deze winactie loopt tot en met 17 september 2017

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

5 Comments

 1. Janine Kooij
  11 september 2017 / 08:49

  Ik zou dan de gitaar spelen 😊 Toffe winactie!

 2. Mariska
  11 september 2017 / 08:51

  Eerst, alvast Congretzzzz met je birthday!! Tweede, Ik ben echt a muzikaal!! (Helaas) maar als ik mag kiezen zou ik wel willen drummen.. altijd zo lekker stoer als vrouwen drummen in een band!!! Ik volg je instagram met HeavenLeighBooks!! Ik zou extreem graag je boeken willen lezen, staan al erg lang op mijn verlanglijstje!!!

 3. 11 september 2017 / 22:09

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🎂 psst ik vond 30 ook erg en nu is de 4 er geweest pff dat vond ik heel erg haha 😂. Leuke winactie ik zou ze alle twee zelf lezen en dan doorgeven aan de dochter en de vriendin om ze wel zelf te bewaren erna als de dochter ze niet bewaard want zo gaat dat nu éénmaal en ach leuk toch.

 4. Ans Stier
  12 september 2017 / 07:17

  Ik loot graag mee. Ik zou de bassgitaar spelen in een metalband.

 5. 12 september 2017 / 09:19

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Als ik in een band zou spelen zou ik graag de conga willen bespelen. Graag maak ik kans op deze boeken. Ik heb ze nog niet gelezen en daarom zou ik in ieder geval een deel lezen en het andere verloten op mijn blog. Zo krijgt het twee keer aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge