Welke films ik nooit meer in mijn leven zal kijken


Ik heb al heel wat films in mijn leven gezien en natuurlijk heb ik net zoals iedereen een mening ergens over. Vandaag ga ik bekend maken welke films ik nooit meer in mijn leven zal bekijken.

Black Sheep (2006)

Black Sheep. Ik heb nog nooit z’n kansloze film in mijn leven meegemaakt. Schapen die zombies worden? Are you kidding me? Het was
echt vreselijk en ik had de film al snel uitgezet. En nog erger… Wie op deze wereld verzint dit?

 

 

 

 

 

 

 

 

Matt Damon in Downsizing (2017)Downsizing. De trailer was ook zich wel vet. Mensen die zich laten verkleinen en in mini huisjes gaan wonen en hierdoor is je geld ineens super veel geld waard. Maar JEZUS wat is dit voor een slechte film? De film neemt ineens een totaal andere wending en gaat opeens ergens anders over? Echt vreselijk…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan Fox in Jennifer's Body (2009)Dit was echt een typische film waar je langzaam hersendood van werd. Het verhaal? Een meisje deed zich voor als een maagd en werd geofferd? En toen ging het mis en begon ze mensen op te eten? Seriously? Kan het nog erger. Amanda Seyfriend en Megan Fox kunnen toch wel beter?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pandorum (2009)Pandorum. De reden waarom ik deze film ooit ben gaan kijken was omdat Norman Reedus een rol heeft. De samenvatting klonk vet en de trailer zag er goed uit, maar niets was minder waar. Het ging helemaal nergens over. Monsters op een spaceship? Mijn hemel… Ik kijk

wel Star Trek of iets anders.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meryl Streep in Into the Woods (2014)Nogmaals ik hou van Johnny Depp, maar deze film was echt afschuwelijk. Die liedjes en dat script? De combinatie maakte me bijna aan het huilen. Ik had er echt helemaal niets mis en heb hem gelukkig niet in de kast staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saw (2004)Alle Saw films. Vroeger kon ik er nog wel redelijk naar kijken, maar tegenwoordig ga ik er gewoon van over mijn nek. Mensen martelen om een statement duidelijk te maken is gewoon ziek. Het is gewoon ronduit smerig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jami Gertz, Corey Haim, Jason Patric, Kiefer Sutherland, Kelly Jo Minter, and Alex Winter in The Lost Boys (1987)The Lost Boys. Ik hou van vampiers films, ik vind vampieren geweldig. Maar ze moeten ten eerste niet in glitter staan (en ja ik heb het over Twilight en nee ze staan niet eens in dit rijtje), maar deze vampieren? Jezus wat nep. Mijn man zweert bij deze film, maar ik ga snel het huis uit als deze op staat. Wat een nutteloos verhaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Human Centipede (First Sequence) (2009)The Human Centipede. Dit is de meest ranzige film op deze hele aardbol. Deze film was leuk volgens een vriendin en ik wens nog steeds dat ik deze nooit heb gezien. De beelden krijg ik nooit meer van mijn netvlies af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rose Red (2002)Rose Red. Bah, bah, bah. Ik keek deze film toen ik nog jong was en dit is de film die ervoor gezorgd heeft dat ik een hekel heb aan films met geesten. Ik heb niet eens de woorden om duidelijk te maken hoe vreselijk ik deze film vind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Diary of Ellen Rimbauer (2003)The Diary of Ellen Rimbauer. Weet je wat erg is? Als je dus een deel 1 hebt die afschuwelijk is en dan ook nog een deel 2 hebt. Het vervolg op Rose Red was even erg als dit deel. Als er ooit iemand is die mij deze films durft te geven, vliegen ze zo naar buiten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.