Waarom het hebben van een tweeling echt heel leuk is


Laatst had ik een post wat ergernissen zijn als je een tweeling hebt. Eén daarvan is dat mensen vragen: Het zal wel zwaar zijn hè? Nu is het ook wel eens zwaar, maar het is net zo vaak, of zelfs vaker ook ontzettend leuk! Ik geef je hieronder 5 redenen waarom.

1. dubbel zoveel lachjes

Normaal krijg je voor een hoop uitsloverij 1 lachje. Ik niet. Ik krijg voor een hoop uitsloverij TWEE blij gezichtjes en hele leuke lachjes.

2. Interactie met elkaar

Dit filmpje zegt alles

3. 1 chagrijnige baby, 1 blije baby

Als je maar 1 baby hebt, en die is super chagrijnig en huilerig, word je daar zelf niet al te vrolijk van. Maar bij een tweeling heb je nog kans dat er nog een baby is die wel waardeert wat jij allemaal aan het doen bent! Dat maakt het toch super, en je humeur een stuk beter.

tweeling

4. Pronken met je kids

Ja, dit doe je ook als je er één hebt. Het verschil is alleen: je wordt als tweelingmama behoorlijk aangesproken of nagekeken met de nodige reactie. Dit is ook nogal ergerlijk zoals in de andere post, maar…

Het kan ook ontzettend leuk zijn. Namelijk als je kinderen vrolijk zijn en lachen, dan denk ik altijd: JA, LEUKE KINDEREN HEB IK HE. EN ZE ZIJN ZO KNAP.
En stiekem is het ook heel leuk als je mensen achter je hoort zeggen: Dat vind ik zo knap, hè. Met twee kinderen sjouwen. Of wanneer ze zeggen: Ziet er toch wel leuk uit, hè?  

5. Je hoeft nooit ruzie te maken met je man

Nou ja, over wie het kind vasthoudt bedoel ik dan. Je hebt namelijk altijd een kind tot je beschikking. Ieder eentje. Je moet alleen even zorgen dat je af en toe wisselt.

Heb jij een tweeling? Ja? Kun jij een reden geven waarom jouw tweeling zo leuk is?

Als je dit een leuke post vond, wil je hem dan pinnen op Pinterest?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.