Verkeerd door LP Lovell & SJ Cole

Verkeerd door LP Lovell & SJ ColeVerkeerd Geschreven door L.P. Lovell & SJ Cole
Serie: Verkeerd #1
Uitgever SVM Publishing Op 10 December 2019
Genres: Dark Romance
Pagina's: 317
Goodreads
four-stars

Elke stap in Victoria's leven is tot in de perfectie gepland, maar één weddenschap die verkeerd is gegaan, verandert alles.
Ze is uit de veiligheid van haar vertrouwde wereld gerukt en wordt in een wereld gegooid die geregeerd wordt door Jude Pearson, een beruchte crimineel.
Zij is het onderpand dat hij niet zou moeten willen.
Een zwakte die hij zich niet kan veroorloven. Een goed meisje dat bereid is een slechte man op zijn knieën te krijgen.
Dit is een verhaal waar niets is wat het lijkt. Waar alles wat verkeerd is, goed lijkt te zijn.
* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

Schrijfstijl

L.P. Lovell en S.J. Cole schrijven Verkeerd vanuit zowel Jude als Victoria. Het hele boek is in de eerste persoon en tegenwoordige tijd geschreven. Het leest lekker weg. Ook de vertaling is prima te lezen. Ik heb eerst het origineel gelezen en later de vertaling.

Ik ben alleen met deze man, de baas. Dit kan onmogelijk een goed voorteken zijn voor mij. Ik til mijn ogen langzaam op om hem naar me te zien kijken. Onze blikken haken vast en ik heb het gevoel dat ik in een totale leegte staar.

Mijn mening over Verkeerd

Dit is het eerste boek dat ik van deze schrijfsters lees. Ik vond de schrijfstijl meteen heel fijn. Ook was ik meteen helemaal weg van Jude. Ik vind hem een leuke vent, ook al is hij dat helemaal niet. Ik vind het fijn dat er hoofdstukken vanuit hem geschreven zijn. Daardoor begreep ik zijn beweegredenen beter.

Victoria vond ik iets moeilijker te begrijpen. Ze werd een beetje heen en weer geslingerd tussen haar emoties. Ze wilde overduidelijk niet in Jude’s huis zijn, wat heel logisch is. Maar tegelijkertijd voelt ze zich aangetrokken tot hem. Buiten zijn lijf, snapte ik dit niet helemaal goed. Ik las zijn gedachten, dus begreep hem en waarom hij bepaalde dingen deed, maar zij las die niet. Dus vond ik het lastig om te begrijpen waarom ze sommige dingen toeliet. Hun liefde was een beetje apart.

Het einde vond ik wel heel sterk. Vanaf het punt dat Jude zich anders gedroeg begreep ik alles en iedereen beter en zat ik ook beter in het verhaal. Het einde vond ik schokkend en ik wil graag doorlezen.

Ik sluit de deur en kreun als ik met mijn handen over mijn gezicht wrijf. Ik haal het bijna tot het einde van de gang voordat mijn woede de bovenhand krijgt. ‘Fuck!’ schreeuw ik, trek mijn vuist naar achteren en sla hem door de gipswand. Pijn versplintert in mijn arm, en ik zie hoe de stofwolk van puin vervaagt. Ik schud mijn hoofd en zuig mijn longen vol stof. Wat een klotezooi waar Richard me in heeft gebracht, en ik ga hem er fucking verrot voor slaan.

Conclusie

Ik vond het een goed verhaal en wil heel graag verder!

Koop bij Amazon | Kobo

Meer dark romance recensies vind je hier!

Als je deze post leuk vond, wil je hem dan op Pinterest pinnen?

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge