Veranderingen

Aankomende week gaan er hier wat dingetjes veranderen.

Al een tijdje bloggen Melanie en ik samen. Daarnaast heb ik mijn persoonlijke blog duntaxenco.nl. Eerlijk gezegd lukt het me niet om allebei de blogs bij te houden, waardoor hier weinig van mij verschijnt, maar daar eigenlijk ook…

Ik vind het zonde om daar een blog voor te laten bestaan en dus heb ik besloten alles te gaan combineren. En dat op mijn originele url. Duntaxenco gaat daarom verdwijnen. Ik ga alle blogs overzetten naar Duntax.nl

De url blijft hetzelfde.

Maar de layout en de blognaam bovenaan wordt anders. Het wordt namelijk Mariel en Mel. Dit omdat Melanie hier gewoon blijft bloggen, maar ook wat meer wil gaan delen. Je kunt hier dus ook meer persoonlijke blogs gaan verwachten en zelf gaan kiezen welke blogs je wel en niet leest.

Nieuwe uitstraling

We hopen dat het zo een beetje duidelijk is en geef ons even een weekje of twee om de blog weer mooi op orde te krijgen. We beloven dat ‘ie prachtig wordt.

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge