Venom & Ectasy (Venom #2) by S. Williams

Venom & Ectasy (Venom #2) by S. Williams

Mijn Recensie:

“You play the good girl, but you’ll dirty your hands in a heartbeat if it means protecting yourself or someone you care about.”

Ik ben meer dan het oog ziet.
Ik ben sterker, slimmer, en ik stop niet tot ik aan de top sta.
Hij denkt dat hij veilig is rond mij. Hij is stom genoeg om het te geloven.

Wat moet ik doen als de meest gezochte man in de wereld me wilt?
Het antwoord is simpel.
Raak hem kwijt voordat hij mij loost.

“Draco Molina is no Superman. He’s the man that Superman has to take down because he’s so fucked up and vile.”

Hoewel ik het boek vier sterren heb gegeven, irriteerde ik me rot. Gianna is voor een groot deel erg sterk geweest, maar alle jezus zeg, wat kan dat kind zeuren. In deel één viel het me niet zo, maar in dit deel? Ik had de neiging om haar te slaan. Alles wat ze doet in dit boek is dom en veroorzaakt situaties die nog veel erger waren dan de vorige. In deel 1 hebben we gelezen dat ze een leider wilt worden en in deel twee gaan we daar soort van op door. Alleen het dingetje van: ik weet niet of ik hem kan vertrouwen is voor een lange tijd aanwezig. Het echte probleem is dat ze elkaar niet eens kunnen vertrouwen. Draco oftewel Jefe is iemand die moord, bedriegt en drugs verhandelt. Wat verwacht ze nu eigenlijk?

In deel een verachtte ik hem. Van alle mannen waar ik over had gelezen in Dark Romances boeken vond ik hem tot boek één de ergste. Misschien veroorzaakt door één scéne, maar in dit deel lukte me dat echt niet meer. Al wil ik even benadrukken dat ik zijn acties echt niet goed praat. Wat te merken aan hem was, hoe hij eigenlijk dealt met zijn verleden, hoe het hem opvreet en waarom hij op bepaalde situaties reageerde. Het maakte hem eigenlijk een held, hoe slecht het ook mag zijn.

Net zoals in het eerste deel gingen er in dit deel mensen dood. Er is toch een spanning aanwezig ondanks het gedraai om elkaar heen. Zelfs Gianna werd steeds donkerder aangezien er bloed aan haar handen gaat kleven en ervan ging houden.

Gianna en Draco waren eigenlijk een powercouple.

“You follow my rules and life is easy. Go against them, and it’s you that makes it hard for yourself.”

Ik ben blij dat ik deel twee heb gelezen en ik kon niet wachten om het laatste deel te beginnen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.