Twist Me (Twist Me #1) by Anna Zaires

Twist Me (Twist Me #1) by Anna Zaires

Mijn recensie:

Dit boek gaat over een man die een jongevrouw ontvoerd naar zijn prive eiland. Dit was enige reden waarom ik dit boek ben gaan lezen was, omdat ik de cover zou ontzettend mooi vond.
De belangrijkste gebeurtenis is eigenlijk al duidelijk te lezen op de samenvatting. Ontvoerd. Dat is genoeg om te weten waar het overgaat.

“We look at each other–predator and prey, the conqueror and the conquered–and in that moment, I feel an odd sort of connection to him. Like a part of myself is forever altered by what’s happening between us.”

We lezen vanuit dit boek in het POV van Nora. De jonge vrouw die door Julian ontvoerd is. Nora is intelligent, maar jong en heel erg naïef. Dat lees je wel op de manier waarop haar gedachten worden beschreven.
De schrijfstijl van Anna is erg prettig, vlot en vooral makkelijk. Ik vond het de manier waarop ze de gedachtegang van Nora neerzette erg fijn. De schrijver heeft duidelijk veel onderzoek naar mensen gedaan die ontvoerd zijn en daarop geschreven. Ze beschikte over de juiste informatie om dit goed tot stand te brengen.

“Normal men don’t kidnap girls from the park. They don’t drug them and bring them to a private island.”

Als je aan mij vraagt of dit een origineel verhaal is? Ik heb werkelijk geen idee, maar ik ga ervan uit dat er wel meer van zulke aanwezig zullen zijn op de markt. Dit is de enige serie voor mij die ik ooit met dit genre heb gelezen. Voor mij is het nog nieuw.

Ik heb mezelf erop betrapt dat ik soms met grote ogen en open mond naar de tekst zat te staren of dat ik iets meerdere keren heb doorgelezen, omdat ik gewoon niet kon geloven dat zoiets gebeurde. Tijdens het lezen kreeg ik vaker het idee om zowel Nora als Julian een klap tegen het achterhoofd te geven, want allejezus wat een karakters zijn dit. Zo sterk gebouwd, maar goed in het bloed onder je nagels vandaan trekken.Ook bij dit boek raad ik aan dit niet te lezen als je niet boeken houdt waarin seks voorkomt.

“He turns me inside out, take me apart, and puts me back together—all in the span of one night.”

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.