Treachery (Antihero Inferno #1) by Lily White

Treachery (Antihero Inferno #1) by Lily WhiteTreachery Geschreven door Lily White
Serie: Antihero Inferno #1
Op 27 May 2020
Genres: Dark Romance, Romance
Pagina's: 425
Goodreads
four-stars

Ninth Circle.Treachery.Also known as Tanner Caine.
He is a temptation with cold, dark eyes. A man with a seductive smirk and a body built for pure sin. The linchpin of a group of wealthy bad boys known as the Inferno.
A dark presence that repels as much as he attracts, Tanner is the poisoned apple I want to bite even when I know it will destroy me.
Our story started in college, but I ran from him so far I believed I was safe.I should have known he’d find me eventually.I should have known that nobody escapes.
He has me in his sights again with an offer I can’t pass up.I know better than to make a deal with the Devil. Not unless I’m willing to pay his sensual price…
***Each novel in the series depicts a unique romance, but the plots through each book connect in one world. For the best experience, read the series in order.
Nine Standalone novels. Nine dangerous men. Nine unrepentant sinners you’ll hate to love.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Stijl

Ik weet ondertussen niet meer wat ik moet schrijven over de stijl van Lily. Het is eigenlijk gewoon hetzelfde. Heerlijk om weg te lezen.

“Not that I don’t plan to see Luca sprawled across my sheets again, but only after she begs. And only because I’m forgiving enough to allow her that second chance.”

Wat een boek. Wat een eikels. Wat een geweldig verhaal. Dit boek van Lily is niet zo donker als ik verwacht had. Ik vond de spelletjes die ze speelden geweldig maar ze mochten veel erger zijn.
Misschien heeft Lily me te hard gemaakt voor haar boeken en verwacht ik altijd de ergste dingen.

Ik vond het super dat Luca zo sterk personage was. Ze rende niet weg voor Tanner of de andere Inferno boys. Nadat de jaren vergingen zagen ze elkaar weer op de meest rotte manier die je maar kon bedenken. Ik had de man met mijn eigen handen vermoord als het kon.

Tanner zijn hoofdstukken waren soms een beetje vlak, iets wat bij zijn karakter hoort maar het irriteerde me soms ook een beetje omdat ik dacht dat er meer schuil ging.

En de geheimen en wat voor soort… Ik was soms lichtelijk verbaasd. Dit waren erge dingen en dat Luca in staat was om te vergeven. Ik had het nooit gedaan.

Sommige mensen kunnen hier over vallen, maar soms gebeurt het dat karakters weinig tot geen connectie met elkaar hebben en zich toch tot elkaar aangetrokken voelen…
Dat was een beetje het geval met Luca en Tanner. Ik vond het leuk maar ik kan snappen dat andere het niet zo leuk vinden.

Al met al vond ik het een erg goed verhaal. Ik hou wel van spelletjes, mysterie en de geheimen. Naarmate het boek vorderde, leerde we ook de rest van de jongens kennen en ik was al die tijd heel benieuwd naar Gabriel. Laat boek twee maar komen.

“Consider it a deal. But just know there may be repercussions for playing our dirty, dirty games.”

four-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge