Till The Last Lyric door M. Robinson

Till The Last Lyric door M. RobinsonTill The Last Lyric Geschreven door M. Robinson
Serie: Life Of Debauchery #2
Op 21 April 2020
Genres: Band
Goodreads
five-stars

From Wall Street Journal & USA Bestselling Author M. Robinson, comes a rock star contemporary romance filled with angst and all the feels.

Once upon a time…

There was a little girl who believed in fairy tales and happily ever afters.

Hoping.
Praying.
Waiting…

For her prince to come.

Together they’d conquer the world.

Slaying dragons, demons, and villains.

Until her Prince Charming let his demons prevail.

She cried and begged and prayed.

She hated him.
She loved him.
She couldn’t save him.

“I’m sorry.”
“I love you.”

Were five words she despised more than anything.
Her fairy tale had become her worst nightmare.

She didn’t know how much more she could take.
She didn’t know love could turn into hate.
There were so many things she didn’t know.

Especially, how to tell him, “No.”

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Ik keek heel erg naar Till The Last Lyric uit, nadat ik deel 1 had gelezen. Man, wat wil ik graag weten hoe dit verhaal afloopt. Door alle teasers ben ik wel heel bang dat ik ga janken.

Till the last lyric pin

Schrijfstijl

Dit is het tweede deel in deze serie en god, deze vrouw kan schrijven. De emoties bloeden van het papier. Alles aan Cash is echt en kapot en je voelt het gewoon. En in de hoofdstukken van Journey voel je hoe ze hem niet begrijpt, hoe ze niet snapt dat hij zichzelf zo ziet. Het is opnieuw vanuit de eerste persoon en vanuit zowel Cash als Journey. Het merendeel vanuit Cash en ze schrijft hem geweldig. Het is intens.

till the last lyric 1
till the last lyric

Ze heeft me kapot gemaakt. Ik ging helemaal op in dit verhaal en Cash heeft een plekje in mijn hart verovert. Ik laat hem nooit meer gaan. Stiekem was ik bang voor een cliché tweede deel door de laatste zin van deel 1. Ik was bang dat alles in zijn leven ineens koek en ei was nu dat hij zijn Junie had. Journey. But boy, was I wrong.

Journey bracht hem recht naar zijn demonen, recht naar alles waar hij in moest kijken. Een confrontatie met zijn vader waarvan de tranen over mijn wangen liepen. Een confrontatie met alles in zijn verleden.

Even ging het goed. Hij was Cash McGraw de jongen. De lieve man die hij kon zijn. Maar natuurlijk kon dit niet zo doorgaan. Cash heeft zichzelf zo kapot gemaakt. Deze man is het voorbeeld van hoe iemand zichzelf helemaal kapot kan praten en God, dat heeft hij gedaan. Zijn hoofd was een groot zwart gat en het duurde niet lang voor er een trigger kwam waardoor alles in elkaar klapte.

Ik voelde me Journey. Ik voelde de pijn van hoe Cash steeds verderweg dreef. Hoe het haar tot wanhoop dreef en hoe ze voelde dat als ze hiermee verder ging, ze zichzelf kwijt zou raken. Ik voelde de emotie van Cash en de liefde die hij voor Journey had. Maar dat het niet lukte. Tot het belletje naar Journey… tot alles waar hij bang voor was gebeurde… tot hij tegen de keiharde muur van Austin liep.

till the last lyric 2

Conclusie over Till The Last Lyric

Gaat in mijn rijtje met favo bandromans. Cash woont naast Kellan in mijn hart.

Wil je dit boek kopen? Kijk eens op Amazon | Apple | Kobo

Heb jij al eens iets van M Robinson gelezen? Of je al gewaagd aan deel 1? Deze serie is het waard.

five-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge