The Perfect Date


Mijn recensie van The Perfect Date

Titel: The Perfect Date
Releasedatum: 12 april 2019
RegisseurChris Nelson
CastNoah CentineoLaura MaranoOdiseas Georgiadi
Tagline: He’s whoever you want him to be
GenreKomedie, Romance
Kijkwijzer:  6+, Geweld, Schelden

Rating: [usr 3.5]

Samenvatting

In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan een datingapp waarmee hij het stand-in vriendje kan uithangen in eender welke situatie ook. Hierdoor doet hij zich elke avond als een ander persoon voor en ontdekt hij dat de echte Brooks helemaal anders is dan hij aanvankelijk dacht. Daar komt ook nog eens bij dat hij valt voor het meisje van zijn dromen.

Wat vond ik van The Perfect Date?

Dit was echt een heerlijke romcom. Ik heb gelachen en je hoeft niet per se supergoed op te letten om te snappen waar het over gaat en soms hou ik daarvan. Gewoon heerlijk gedachteloos film kijken. Als je P.S. I Love You leuk vond, moet je deze film ook kijken. Hij valt onder hetzelfde genre.

Ik vind het zeker een aanrader om lekker ontspannen een keertje te kijken.

Brooks is zo’n heerlijke boy next door die veel te geconcentreerd is op zijn studie om echt goed op te letten in het leven. Hij denkt dat hij iets wil, maar eigenlijk blijkt dat helemaal niet te zijn wat hij zoekt. Langzaam maar zeker komt hij tot die conclusie. De film kijkt heerlijk weg en de vrouwelijke hoofdpersoon is superleuk en ik vond haar herkenbaar.

The Perfect Date
The Perfect Date by @duntax

Conclusie

Snel kijken op een regenachtige of bewolkte of ik heb geen zin om naar buiten te gaan dag.

Als je deze film wil kijken, klik dan hier!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.