The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms

Mijn Recensie:

Een jong meisje komt terecht in de four realms. Een hele andere wereld dan de onze. Slechteriken liggen op de loer en zij is de persoon die het land kan redden.

Ik had hele hoge verwachtingen van deze film. De trailer zag er namelijk prachtig uit met al die kostuums, make-up en de verhaallijn. Wat had ik er zin in! Samen met mijn moeder naar de bioscoop geweest.

Het begon heel simpel met een vader en twee dochters, de moeder helaas overleden. Ze gaan naar een groot kerst feest die gegeven wordt door haar godfather. De kinderen moeten op een hele bijzondere manier op zoek gaan naar hun cadeau’s. Hierdoor komt Clara in een andere wereld terecht.

De effecten waren echt supermooi. Sneeuw, een bos. De manier waarop de Nutcracker werd neergezet. Maar serieus… Ik snapte aan het einde zijn rol niet? Hij had totaal geen nut.

Helaas kon ik aan het einde van de film alleen maar zuchten dat hij eindelijk over was. Hij was ontzettend saai. Daarbij was de stem van Keira echt zo irritant dat ik bijna mijn nagels eraf beet. Wat had dat in vredesnaam voor nut? Er zat totaal geen spanning in de film. Het was een slappe versie van zoveel andere Nutcracker films. Het magische element wat je meestal meekreeg tijdens zulke films was totaal verdwenen.

Ondanks dat dit een fantasievolle film had moeten zijn, zat er uiteindelijk weinig in. Vanaf het begin waren er verhalen hoe de oorlog in de four realms uitbrak maar er is totaal geen beeld bij. Erg jammer want ik miste een heel groot deel dat duidelijk maakte over hoe en wat.

Erg jammer. Ik zou deze film zelfs niet aanraden voor een avondje op de bank. Sorry but i am not sorry.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.