The Kiss Thief by L.J. Shen


Waar ging The Kiss Thief over?

Ze zeggen dat de eerste zoen verdiend moet worden. De mijne werd gestolen door een duivel met een masker op onder de donkere hemel van Chicago.

Ze zeggen dat de geloften die je op je huwelijksdag heilig zijn. De mijne waren gebroken voordat we de kerk hadden verlaten.

Ze zeggen dat je hart alleen klopt voor één man. De mijne bloedde en werd in tweeën gesplitst en vochten ervoor tot het bittere einde. Ik werd beloofd aan Angelo Bandini, de erfgenaam van een machtige familie in Chicago Outfit. Ineens werd ik van senator Wolfe Keaton, die mijn vader dwong om me met hem te laten trouwen.

Ze zeggen dat alle grote liefdesverhalen een goed einde hebben. Ik, Francesca Rossi, wist hoe de mijne zou verlopen en herschreef het laatste hoofdstuk zelf.
Een kus.
Twee mannen.

Drie levens.
Samen verstrengeld.
Ergens tussen deze twee mannen, moest ik de mijne voor altijd vinden.

“Maybe I am the monster. After all, I come out to play at night. But so do you, little one. You’re out in the darkness, too.” 

Wat vond ik van The Kiss Thief

Het was een heerlijke snelle read die ik binnen een paar uur uithad. Daarbij had de schrijfster het zo geschreven dat je wilde dat het al uit was en eigenlijk ook niet. De karakters waren ontzettend interessant en je had geen idee wat er een paar zinnen later zou gebeuren. Erg fijn om te lezen!

“Just because your story had a few chapters where I wasn’t the main lead doesn’t make me any less the love of your life. And you’re mine. This is it. This is us.” 

LJ Shen deed dingen met me tijdens het leven en het ging van kwaad tot erger. Deze vrouw was in staat om woede, angst en geschoktheid op te wekken.

Ik vind de scene waarin Wolfe wordt geïntroduceerd helemaal geweldig. Het was sneaky en tegelijkertijd om je nagels bij op te vreten. Wie doet dat? Dat kan je toch niet maken? Hij steelt praktisch haar hele leven en er is geen enkele optie waardoor ze eruit kan stappen.

Het wordt al heel snel duidelijk wat voor leven allebei de karakters hebben gehad en hoe ze daar allebei mee omgaan. Ze liggen mijlenver bij elkaar vandaan en toch zijn ze dichtbij. Het zorgt ervoor dat er best pittige situaties naar voorkomen waarvan ik moest slikken. Hoe gingen ze dat allemaal oplossen?

Dit zijn echt haat-liefdes scénes die zo goed zijn geschreven dat ik niet anders kon dan doorlezen. Typisch een Alpha mannetje die hele duidelijke grenzen aangeeft. Dit boek heeft een donkere vibe waar je zeker van moet houden anders is het niets voor jou.

Door het boek heen zie je duidelijke ontwikkelingen van de karakters. Iets wat erg mooi is om te zien.

Ik kan niet anders zeggen dat ik echt genoten heb van dit boek en ik hoop zeker dat ze er nog meer gaat schrijven.

“My wings are not meant to fly,” I whispered. “They’re meant to shield our family.” 

Als je houdt van maffia boeken waarin de man dominant genoeg is om een hele zaal te vullen en een jonge vrouw die een grote mond heeft? Dan is dit boek voor jou. Het is een snelle read dus ook nog eens goed voor je challenge!

Dit is één van de twee boeken waarom ik van LJ Shen ben gaan houden. Ze is een superleuke auteur!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.