The Envy Of Idols door C.M. Stunich

The Envy Of Idols door C.M. StunichThe Envy of Idols Geschreven door C.M. Stunich
Serie: Rich Boys of Burberry Prep #3
Op 2 May 2019
ISBN: 9781096619895
Genres: Bully Romance, Reverse Harem
Pagina's: 278
Goodreads
four-stars

Share the new girl. That won’t be easy, will it? Especially not while trying to keep our thrones in the Burberry Prep social scene. Marnye is learning to forgive us; the least we can do is protect her. Let’s see who can make her fall in love first. This time, there’s no bet. This time, it’s just our hearts on the line.
***
Take on the filthy rich girls—and do it with the help of the boys. It’s us versus them, and it’s not going to be pretty. The king of the school, a pissed-off narcoleptic, a tattooed rockstar, a varsity football player, and a prince. Five guys to back me up, five boys that give me butterflies. They say they’ve changed their ways; it’s time to see if they can keep that promise.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence
envy of idols pin

Eindelijk heb ik deel 3 The Envy Of Idols in mijn handen!! Ik kon hier niet op wachten! Hieronder lees je of ik hem ook zo goed vond als mijn verwachtingen waren.

Eerder las ik al deel 1 en deel 2 in de Boys Of Burberry Prep serie
Als je dit boek wil kopen kan dat op Amazon .

envy of idols quote 1

Schrijfstijl

CM Stunich heeft een mooie schrijfstijl. Rich Boys of Burberry Prep is geschreven vanuit het perspectief van Marnye. Ik merk dat ik gewend raak door alle boeken die ik lees om ook het perspectief van de mannen te lezen, maar het stoort me totaal niet bij CM. Ook bij een andere serie van haar, komen de mannen nauwelijks aan bod. Toch leven ze enorm en beschrijft ze ze prachtig vanuit het vrouwelijke hoofdpersoon. Zodra ze Marny laat benoemen wie er is, zonder naam, weet ik al wie het is. Haar beschrijvingen zijn spot on. Het gebouw leeft voor me. Ja, er zit een plattegrondje voor in het boek, maar ik kan echt niet onthouden hoe het eruit ziet. Door de manier waarop CM schrijft, zie ik alles toch voor me. Geweldig gedaan!

envy of idols quote 2

Mijn gedachten over The Envy Of Idols

Deze keer ging het verhaal weer door. De jongens staan nu overduidelijk aan Marnye’s kant maar het is niet allemaal koek en ei. Marnye vindt het lastig om te kiezen maar tegelijkertijd tolereren de jongens elkaar alleen maar omdat ze allemaal Marnye het belangrijkst vinden en ze haar nooit meer dwingen tot iets dat ze niet wil. Ondertussen zinnen de meiden op wraak. Dit betekent dat ze geen van allen ooit alleen kunnen zijn, zeker Marnye niet. Behalve in hun respectievelijke kamer.

Deze keer vond ik het mooi dat je meer inzicht kreeg in de jongens en hoe het voor hen allemaal werkt in deze wereld. De infinity club is nog steeds een gevaarlijke speler waar ze rekening mee moeten houden.

Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal eindigt en heel erg benieuwd naar Tristan. Hij is tenslotte een echte Mariel-jongen.

envy of idols quote 3

Conclusie

Weer heel erg goed!

Heb jij deze serie al gelezen? Zo ja, wie is jouw favoriet?

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge