The Boss Baby


Mijn recensie:

Dit jaar is er een nieuwe animatiefilm genaamd The Boss Baby uitgekozen. Gemaakt door Tom McGrath met bekende acteurs als: Alex Baldwin, Steve Buscemi en Jimmy Kimmel. Hij valt onder animatie, humor en familie.

Het eerste wat me aan deze film opviel hoe goed ze hadden nagedacht over waar baby’s vandaan komen. Je moet er maar opkomen… Ik had het nooit bedacht. Het tweede wat me opviel was de combinatie van de baby en zijn oudere broertje. Ze hadden goed bedacht hoe en waar ze hun binnen de film wilde plaatsen. Hierdoor kreeg je geweldige en grappige stukken, delen die ook heel onwerkelijk zijn, maar daar is het natuurlijk ook wel een kinderfilm voor.

Er komen naarmate de film vordert ook steeds meer baby’s bij en ik heb gegierd. Wat een script en hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om de kiddos zulke personages te geven. Echt, ik snap er niets van.

Ik vond het verhaal erg origineel en soms wat het zelfs even zielig, waardoor ik best wel medelijden met ze kreeg.

De indeling was ook erg goed in elkaar gezet en nu zag ik dat er een Boss baby 2 is aangekondigd, maar deze komt pas uit in 2021. Dan is er hopelijk genoeg tijd om de eerste bekeken te hebben, want hij is het waard.

Ja, een erg leuke film!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.