telefoonhoesjes van hoesjes-outlet

Laatst kreeg ik een mailtje van hoesjes-outlet.nl 
De vraag was of ik een blog voor hun wilde schrijven in ruil voor producten uit hun webshop. Aangezien ik net op zoek was naar een nieuw hoesje, omdat mijn oude echt niet meer om aan te zien was, heb ik ja gezegd. Mijn mening is echter geheel onpartijdig.

hoesjes-outlet.nl

Spulletjes uitzoeken

Wat heb ik uitgezocht vraag je je af?
Nou, in ieder geval een oplaadkabel, want mijn originele zat met isolatietape aan elkaar, zodat ik geen schok kreeg wanneer ik op ging laden. Dat was niet zo heel efficient en ik dacht, die kan ik wel een nieuwe gebruiken.

Verder heb ik nog twee vrolijke hoesjes uitgezocht.

Ik kies altijd zulke hoesjes omdat ik graag mijn pasjes erin stop en dan heb je wallethoesjes nodig. Natuurlijk heeft hoesjes-outlet.nl nog veel meer keuze. Ik heb een Samsung Galaxy S7 en de webshop heeft heel veel verschillende hoesjes voor dit model, wat erg fijn is met kiezen.

Ja, leuk. Maar die zijn zeker super duur?

Nou, eigenlijk niet. De hoesjes hierboven kosten tussen de 14 en 16 euro. Vaak ben ik in een winkel of op de markt veel duurder uit. Verder hebben ze al hoesjes vanaf 9 euro.

9 EURO??

Jup. Als je alleen een achterkant wil en dus niks met pasjes of iets dergelijks, dan hoeft het al helemaal niet duur te zijn.
Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, want er zijn ook hoesjes van 25 euro. Daar krijg je dan wel pasjeshouders en leder voor. Maar ik heb dat niet echt nodig vind ik. Ik ben meer van de vrolijke printjes. Geen idee hoe het bij jou zit, maar je kan zelf kiezen.

HAWEEL Micro-USB Oplaadkabel Zwart

En die kabel?

De kabel? Die laadt prima op! Zonder dat ik schokken krijg 😉 want deze is prima. En dat voor 7 euro. Vind ik ook niet duur, daarom had ik mijn oude aan elkaar getapet. Weet je wat die dingen bij de telefoonwinkel kosten 😮

p.s. ze hebben ook leuke kleurtjes 😉

Ik heb geen Galaxy S7, wat nu?

Geen probleem. Ze hebben hoesjes voor de iPhone SE, 5 t/m7 plus. De Galaxy A3, A5, J3, J5 en van S4 tot en met S8 plus en de edge phones van 7 en 6.

En de Huawei mensen? Ook geen probleem. P8 tot en met P10 is gewoon aanwezig.

En ze hebben ook nog een shitload aan accessoires.

Conclusie:

Als ik iets voor mijn foon nodig heb, ga ik naar hoesjes-outlet.nl, dan betaal ik in ieder geval niet de hoofdprijs 🙂

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge