TBR-lijst van Melanie

TBR-lijst van Melanie

In het oude jaar ben ik flink bezig geweest met wat er voorlopig om de lijst staat om uit te komen in 2019. Damn, wat zijn het er veel en Jezus wat wil ik er veel lezen.

Op Goodreads heb ik een aparte Shelf gemaakt met de naam: Next-read want soms zie ik door alles niet meer waar ik echt interesse in heb.

Hoewel The Wicked King, deel twee in de The Folk of the Air, erop staat. Van deel één was ik zeker geen fan maar ik vond het hem ook zeker niet slecht. Het zijn gemixte gevoelens over dat deel en toch vraag ik mezelf af hoe het er in deel twee aan toe gaat.

Evermore, het tweede deel in Everless serie. Het eerste deel was echt ontzettend vet en ik was er zo doorheen. Een snelle en leuke read! Ben erg benieuwd naar deel twee! Prachtige cover!

Queen of Air and Darkness. Ik denk dat we deze allemaal wel kennen. Ik ben vooral benieuwd hoe het met Mark en Kieran gaat aflopen.

Het laatste deel (daar ga ik van uit) in de Children of Eden serie. Heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Het eerste deel vond ik erg goed. Tweede deel werd iets minder. Dus ik ben een beetje angstig.

Dank u, Kiersten White. Een boek gebaseerd in de serie van Buffy the vampire slayer? Waar kan ik mezelf inschrijven? Ik denk dat zodra dit boek op de mat ligt, alle andere moeten gaan wijken.

Wat is jullie TBR- lijst voor januari?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.