Tarryn Fisher – Dirty Red

Mijn recensie van Dirty Red:

I have done a number of things to keep this man. I have lied and cheated. I have been sexy and meek, fierce and vulnerable. I have been everything but myself.

 Het verhaal van Dirty Red.

Leah Smith heeft alles wat ze wil. Ze is met Caleb getrouwd en ze heeft een dochter. Jammer voor Leah is dat ze jaloers op haar dochter is, want nu ze Olivia uit de weg heeft geruimd, heeft ze nog de onverdeelde aandacht van Caleb niet.

Haar zorgvuldig opgebouwde leventje lijkt bijna te leen en ze moet eens goed nadenken hoe ver ze voor Caleb wil gaan.

A woman should never have to fight so hard to be with a man. He should just want her.

Schrijfstijl:

Tarryn schrijft vanuit de eerste persoon. Je wordt compleet het verhaal ingezogen en er wordt goed gebruik gemaakt van Show don’t tell. Je wilt maar blijven doorlezen. Leah is een geval apart en Tarryn beschrijft haar zo goed dat je echt het idee hebt dat je haar begrijpt. Op haar manier.

Wat ik goed vind, is dat het verhaal van Olivia niet wordt herhaalt vanuit Leah, maar dat het juist doorgaat. Heel mooi gedaan.

When they’re together, it’s like putting a hurricane and a tornado in the same room – you can feel the tension. I didn’t believe in the cliche of soul mates until I saw them together.

Wat vind ik van Dirty Red?

Opnieuw heb ik geschreeuwd. Gelachen en gehuild niet, want ik vind Leah een kreng, een bitch, een kutwijf. Dus waar ik normaal zou huilen, dacht ik nu: lekker voor je kreng. xD
Ik heb menig moment met mijn mond open naar mijn ereader zitten kijken en gedacht: wtf… wie doet dat nou? Hoe ziek ben je in je hoofd? Ik vind het heel knap hoe Tarryn dit over weet te brengen en ze blijft me boeien met dit verhaal.

Love is illogical. You fall into it like a manhole. Then you’re just stuck. You die in love more than you live in love.

Conclusie

Loved it.

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.