Vi Keeland – The Baller

I think most women, especially women who work hard and have a lot on their mind, prefer a man to come home, lift her off her feet and take her against the wall rather than hand her some bullshit flowers and pussyfoot around with sweet gestures all night.

Het verhaal van The Baller.

Delilah is verslaggeefster in een wereld vol mannen, footbalmannen om precies te zijn. De eerste keer dat ze de kleedkamerinterviews mag doen en oog in oog komt te staan met meneer Brody Easton, ging hij compleet naakt.
Al snel bleef hij iedere keer met haar rotzooien en zodra ze iets terugdoet, gaat hij van met haar rotzooien naar een hele andere dimensie daaraan willen toevoegen.

Schrijfstijl:

Vi Keeland schrijft vanuit beide karakters. Halverwege komt daar nog een paar keer een derde karakter bij. Die laatste heeft voor mij niet veel toegevoegde waarde. Dan had haar rol groter moeten zijn als losstaand karakter. Vi schrijft zo dat je door wil lezen, maar ze schrijft vooral emotioneel. Ik heb namelijk geen idee hoe het appartement van Brody eruit ziet of dat van Delilah. Dat miste ik soms wel.

When life knocks you down, stop and look around for one thing that’s good, because there is always something. Then cling to that good.

Wat vind ik van The Baller?

Ik vond hem leuk. De enige reden dat ik hem 3.5 sterren i.p.v. heb gegeven is dat er meer achter Brody zit dan je in eerste instantie denkt. Er gebeuren een aantal mooie emotionele dingen die dit boek de moeite waard maken.

Ik vond het jammer dat ik het gevoel miste om echt te weten wie Brody en Delilah zijn. Uiteindelijk vond ik het een leuk verhaal voor tussendoor, maar geen echte mustread.

I’ve done it all and you look at me like I’m somehow a good person and it makes me want to tear my fucking hair out because it’s all a lie. The truth is that I’m not the good guy. I’m the fucking bad guy

Conclusie

Leuk verhaal.

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.