T.M Frazier – Soulless

T.M Frazier – SoullessSoulless Geschreven door T.M. Frazier
Serie: King #4
Uitgever CreateSpace Independent Publishing Platform Op 23 February 2016
Genres: Dark Romance
Goodreads
four-half-stars

Soulless, is part two of Lawless.

The finale to Bear and Thia's epic love story.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Love isn’t about wanting a hero, it’s about wanting to be one for the other person.

Het verhaal van Soulless.

Soulless gaat verder waar Lawless stopte. Bear zit in de gevangenis voor iets dat hij niet heeft gedaan en “his old man” heeft het voorzien op “his old lady”. Dit is het slot van Bear en Thia.

Schrijfstijl:

Ik vind de schrijfstijl van T.M Frazier heel fijn. Ze schrijft vanuit beide karakters dus je kunt in hun hoofden kijken. Dit doet ze goed, want er is echt een verschil tussen Bears hoofdstukken en die van Thia. Je weet zonder te kijken wie je aan het volgen bent. T.M Frazier is een meester in het opbouwen van een verhaal om vervolgens een dikke knaller te geven. Daarbij laat ze je van totale criminelen houden tot je ze nooit meer wil laten gaan en zelf misschien wel een outlaw wil zijn of een Old lady wil worden.

Home is where you feel the most like yourself. Home is the thing that makes you happiest during this very short life.
The person who makes you happiest.
I’d never known what a real home was, and now that I’d found it, I was never letting it go.

Wat vind ik van Soulless?

In dit boek wordt een nieuwe char geïntroduceerd genaamd Rage. Ik vond Rage erg leuk en interessant. Heel fijn want ze is een groot deel van het boek aanwezig. Daarbij is het interessant hoe Bear het doet in de gevangenis. Het geeft een heel erg Sons of Anarchy gevoel en aangezien ik van die serie houd, vond ik het super. 

Ook dit deel zit weer vol met mishandeling en shit die in het echte bikerleven gebeuren. Of in het criminele leven. Het is maar hoe je het wil zien. In ieder geval niet in het lieve bikerleven. Ik vind het mooi hoe dit goed en rauw wordt geschreven en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eerste Dark Romance ervaring als een goede bestempel. Ik ga dan ook zeker meer lezen.

En het einde was opnieuw een holy shit, ook al is Bear en Thia’s verhaal klaar.

We’re not given forever. We’re given just a finite amount of time on this earth. It’s up to us to decide how we are going to spend that time, and who we are going to spend it with.

Conclusie

Gaaf!

four-half-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge