Sure Shot door Sarina Bowen

Sure Shot door Sarina BowenSure Shot Geschreven door Sarina Bowen
Op 12 May 2020
Genres: Romance, Sports
Goodreads
three-half-stars

A new stand-alone hockey romance from USA Today bestseller Sarina Bowen.
On the eve of her thirtieth birthday, sports agent Bess Beringer is ready to make some changes. Armed with a five-year plan—indexed and color coded—she’ll tackle her personal life with the same zeal that she brings to her successful agency.
A big, tall, ripped hunk of hockey player who’s just been traded to the Brooklyn Bruisers is not a part of that plan. Mark “Tank” Tankiewicz has a lot of baggage. He’s a ride-or-die loner with a bad reputation. He’s on the rebound. He’s also the sexiest thing on two legs, and for some crazy reason it’s Bess that he wants.
She knows better. But then she falls stupid in love with him anyway. And for a while it seems like maybe he’ll do the same.
Until she asks him for the one thing he can never give her…

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Laatst mocht ik Sure Shot van Sarina Bowen lezen. Ik kreeg de ARC en was erg benieuwd naar het verhaal van Bess. In eerdere boeken van de Brooklyn Bruisers is ze al wel eens kort voorbij gekomen en ik vind haar een erg leuk karakter. Dus ik ben benieuwd.

Sure Shot pin

Schrijfstijl

Ik kan echt niks negatiefs over Sarina zeggen. Het enige is dat dit boek vanuit hij/zij geschreven is en daar moest ik even aan wennen. En tjah, ik kan moeilijk iedere keer herhalen wat ik al in vorige recensies heb gezegd. Sarina is my queen, samen met Elle. Dat weten jullie.  De schrijfstijl was dan ook weer prima.

sure shot 1
Sure Shot

Ik baal een beetje. In dit deel kreeg ik niet echt een klik met Tank. Hij was heel erg gesloten en doordat hij nieuw was, had hij nog geen klik met het team.

Ik, aan de andere kant, heb na het lezen van 5 eerdere boeken (ik moet deel 3 nog lezen) wel een band met het team. Het feit dat zij geen band met hem kregen, zorgde ervoor dat ik hem niet leuk vond. Hij maakte namelijk vervelende opmerkingen tegen karakters waar ik al van hield.

Wat ik wel leuk vond was hoe hij met Bess was. Dan kon ik serieus van hem genieten en zag ik een hele andere kant. Bess was redelijk wat ik van haar verwachtte. Alleen een tikkeltje meer onzeker, maar tijdens het lezen begreep ik dit maar al te goed. Ik kon me dus ook prima in haar inleven.

Ik ben echt heel erg fan van Sarina’s True North serie. Een serie waar diep in wordt gegaan op de problematieken en stukjes uit het verleden van de karakters. In de Brooklyn Bruisers is dit niet het geval. Meestal is dit niet zo erg, maar in dit geval zit er op een gegeven moment een best wel heftig onderwerp in en het werd niet echt uitgewerkt. Tank wilde het er niet over hebben, maar ik miste het heel erg, want het is wel een ding in hun relatie.

Ook vond ik het einde heel erg voorspellend en vond ik het heel jammer dat de proloog precies was, wat ik had verwacht. Ik had gehoopt op minimaal 5 jaar later en dat andere zeg ik niet in verband met spoilers.

Het was alsnog een leuke en vermakelijke read en ik heb me geen moment verveelt. Maar ik vind dit zeker niet het beste deel in de serie.

sure shot 2

Conclusie

Erg leuk, maar ik miste wat.

Wil je dit boek ook lezen? Kijk dan op Amazon | Apple | Kobo | Audio

three-half-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge