Sugar Daddies by Jade West

Sugar Daddies by Jade West

Mijn recensie:

Dit is een boek die gelezen moet worden als je een open minded persoon bent.

“Hi, I’m Katie, pleased to meet you. Handshake? Hug? Air kiss? Maybe not.”

Dit boek gaat over drie personen genaamd Katie, Carl en Rick. Carl <3….
Eigenlijk zegt de tekst al duidelijk waar het over gaat. Dit komt dan ook ter sprake, heel veel. Als je daar niet van houdt is het niet handig om verder te lezen. Katie heeft geld nodig om haar droom te verwezenlijken en doet dit door op een website contact te zoeken.

Dit is eigenlijk het eerste boek wat ik ooit heb gelezen betreft Sugar Daddies. Ik stond er heel open in en ik vond het erg leuk om te lezen. De karakters waren echt perfect, tenminste in mijn ogen. Iedereen had een bedoeld doel en deed hier ook alles aan om het te behalen. Het was erg fijn om te lezen hoeveel vertrouwen ieder in elkaar had en hoe open mensen waren voor de ontwikkelingen tussen al de karakters. Jade, de schrijfster, heeft goed haar best gedaan het positief te houden ondanks dat de echte wereld het nog steeds als negatief ziet. Pluspunt voor Jade!

“I was surviving Carl Brooks.”

Daarbij vond ik haar schrijfstijl erg fijn. Het las makkelijk en vlot weg en ik heb niet één keer gehad dat ik het boek wilde wegleggen, omdat het langzaam ging. Ik heb het bijna in één ruk uitgelezen en dat zegt wel iets!

“Love is love, David.”

Carl daar word je nog sneller verliefd op dan je hart kan kloppen. Rick is zo ontzettend schattig en Katie is gewoon een geweldig mens.

Lees dit boek! Het is het waard!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.