{:nl}Stupid Boys (Stupid Boys #1) by C.R. Jane & Rebecca Royce{:}{:en}Stupid Boys (Stupid Boys #1) by C.R. Jane & Rebecca Royce{:}

{:nl}Stupid Boys (Stupid Boys #1) by C.R. Jane & Rebecca Royce{:}{:en}Stupid Boys (Stupid Boys #1) by C.R. Jane & Rebecca Royce{:}

{:nl}

Waar gaat Stupid Boys over?

Stupid Boys gaat over vier mannen en één vrouw. Holly is een speler en de rest zijn slechts pionnen in een kwaadaardig spel om te krijgen wat ze wil. Maar niet zonder haar eigen haar hart te verliezen. Wat haat ze zichzelf wanneer ze deur uitstapt. Helaas krijg je familie er gratis bij en kun je deze niet uitkiezen.

“I assure you, I did in fact paint this and everything displayed here tonight,” I snapped at her.

Mijn gedachten over Stupid Boys

Nou holy shit. Het is voor het eerst dat ik iets van deze twee auteurs las en het was geweldig.

Ik vond de blurb meteen geweldig. Maar de verhaallijn was nog veel beter.
Ik had nog nooit zoiets gelezen.

De auteurs hadden een compleet ander soort verdeling in dit boek gebruikt. Elk mannelijke karakter had een eigen deel.

Voor mij voelde het alsof ze me introduceerden en verwelkomden in de wereld van de Stupid Boys. Zoveel POV’s. Teruggaan van het heden naar het verleden. En ieder van hen was zo anders beschreven.

Ik vond Holly geweldig. Ze was zo aardig dat ze zelfs door haar eigen familie als speeltje werd behandeld. Ik vond het triest om te denken dat ze waarschijnlijk nooit echte liefde heeft ervaren. Ik bedoel, ze speelde jarenlang spelletjes om geld of andere dingen te krijgen. Alleen voor een oom die een klootzak was.

Graham was absoluut mijn favoriet en mijn minst favoriete was Jamie. Jamie was een beetje te intens voor mij en Graham was veel te schattig.
Het enige wat ik niet leuk vond, was hoe snel de relatie tussen de jongens en Holly met elk hoofdstuk groeide.

Uiteindelijk had ik zo’n grote cliffhanger niet verwacht. En dat is rot want ik moet wachten op het volgende boek!

“I never want to see you again.”

Schrijfstijl

Een heerlijk makkelijk boek om weg te lezen. Door de opbouwende spanning wil je alsmaar doorlezen. Ik moest gewoon weten wat er gebeurde tussen hen.

“It sounds almost real when you say that.”

Conclusie

Een goede introductie aan deze twee schrijvers. Hopelijk is boek twee net zo goed!

{:}{:en}

My thoughts about Stupid Boys

Well holy shit. The is the first time I ever read something of these two authors and it was amazing.

I immediately loved the blurb. But the storyline… damn.
I never read anything like this. The authors changed the game a bit. It was divided in different parts. To me it felt like they introduced and welcomed me to the world of the Stupid Boys. So many POV’s. Going back from the present to the past. And every guy is written so differently.

I thought Holly was amazing. She was so kind even being treated like a toy by her own family. Made me sad to think that she probably never experienced real love. I mean, for years, she played games to get money or other stuff. Just for an uncle who was an asshole.

Graham was definitely my favorite and my least favorite was Jamie. Jamie was a bit to intense for me and Graham was way too cute.
The only thing I disliked was how fast the relationship between the guys and Holly grew with each chapter

At the end I didn’t expected such a big cliffhanger. And that sucks cause I have to wait for the next book!

“I assure you, I did in fact paint this and everything displayed here tonight,” I snapped at her.

Writingstyle

A wonderful easy read. Because of the constructive tension you just want to keep reading. I just needed to know what happened between them.

“It sounds almost real when you say that.”

Conclusion

A good introduction! Hopefully book two is just as good! I would recommend this one to a lot of people!

{:}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.