Straight Boy (Straight Guys 0.5) by Alessandra Hazard

Mijn Recensie:

Jong, blond en knap… Sage trekt de aandacht in de gevangenis. Wanneer zijn celmaatje hem bescherming aanbiedt, accepteert Sage dit, ook al vertrouwt hij hem niet. Maar hij weet niet hoe zijn leven daardoor gaat veranderen.

“I’m straight.”

Wanneer hij wordt vrijgelaten, wilt hij allerlei dingen die hij niet zou moeten willen. Sage is hetero. Dat is hij echt. En hij heeft een vriendin. Wat in de gevangenis is gebeurt, blijft daar.

“I’m Sage.”
The guy opened his eyes. They were deep brown and oddly intense. His gaze swept over Sage before lingering on his mouth. “Nice to meet you, Sage. How well do you suck dick?”
Sage flushed, stepping back. “I’m straight.”
The guy lifted his eyebrows, looking vaguely amused. “Everyone’s straight here, Blue Eyes.”
“I have a girlfriend!”

Tot hij zijn celmaatje opnieuw ziet. Xavier. De man die hij zowel haat als nodig heeft.

Dit is zo’n typische verhaal waarin een man die in de gevangenis zit en zichzelf voorhoudt dat hij hetero uiteindelijk toch op mannen valt.

“There’s no such thing as normal. There is no definition of normal. Normal is subjective. You can’t—and shouldn’t—force yourself to want something ‘normal’ and stop wanting what you truly want. It’s a sure way to make your life miserable.”

En dat is eigenlijk de grote lijn in dit boek van 12.500 woorden. Er is geen grote plotlijn. Door de seks raakt hij in de war met zichzelf en dat is wel te merken als hij in de echte wereld is. Zijn vriendin ziet de veranderingen en hij gaat zelfs naar psycholoog ondat hij denkt dat er iets mis is.

Het was voor een super kort verhaal een leuke readje voor tussendoor. Leuk voor één keer en daarna niet meer. Ik vond Sage een leuk karakter vooral door de manier waarop hij overkwam. Schattig en heel onzeker. Ik gaf het boek drie sterren.

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.