Spider-Man: Homecoming

De reden waarom het zolang duurde om deze film te kijken, kwam door de vorige generaties. De eerste Spider-Man films waren cool omdat we niet beter wisten. De generatie daarna, was een totale NO GO. Sorry but i am not sorry. Tom Holland de rol van Spider-man geven? Dat was de beste beslissing die ze ooit hadden kunnen nemen.Het grappige aan deze was hoe Peter Parker er continu aan werd herinnerd wie zijn collega’s waren. De volwassen superhelden zijn even verderop terwijl hij elke dag naar school moet. De combinatie tussen zijn schoolleven en het leven wat hij echt wilde leiden, zorgde voor een soort breuk. Hij had moeite om zichzelf in te houden en vond het nodig om zichzelf te bewijzen. In plaats daarvan bracht hij zichzelf in de problemen. Vooral als je even mee mocht vechten in Civil War. Peter Parker zag Tony Stark niet als zijn baas maar hij zag tegen hem op. De situaties tussen hen zorgde voor een humoristische vleugje waarbij je kon zien hoe ongemakkelijk het was voor Tony.

Het bijzondere vond ik hoe de scholen tegenwoordig gebruik maakte van video’s waarin de superhelden verschenen. Ik vond dat stukje een beetje te.

De scenes waarin deze Spidey zich moest zien te redden waren totaal anders dan in de vorige films. Het was duidelijk dat ze een switch moesten maken en een andere weg moesten inslaan om de vorige films niet op deze te doen lijken. Het was ze gelucht want de vechtscenes waren geweldig. Karakters die in de vorige films aanwezig waren, waren hier weg.

Er waren nieuwe karakters toegevoegd en goed naar voren gebracht en grappig zelfs.

Tom Holland is absoluut de beste Spidey die ik tot nu toe heb gezien. Daarbij waren de vorige Spidey’s te oud gecast als je één keer naar het hoofd van Tom Holland keek.

Ik hoop dat de volgende Spidey film net zo goed is als deze en ga hem zeker bekijken in de bioscoop!

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

1 Reactie

  1. 23 augustus 2019 / 09:30

    Tom Holland is by far mijn favo Spider man. De eerste die echt goed gecast is. Ik vond Dat from home ook echt leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.