Spectral

Spectral (2016)Mijn Recensie:

Een film die al een lange tijd op Netflix staat. Ik heb zo ontzettend lang mijn twijfels gehad of ik deze wel wilde zien. Dat had vooral te maken door de samenvatting. Op een dag dacht ik: ik zet hem gewoon aan.

Het duurde anderhalf uur waarin een special-ops team werd ingezet om achter de inteniteiten te komen die in de oorlogsgebieden rondliepen. Het eerste idee dat ik van hen kreeg was een geest of een vreemde aliensoort. Het meest bizarre aan deze film was dat deze inteniteiten alleen te zien waren via een speciale bril. Ze probeerde het op allerlei manieren maar ze kregen ze met geen mogelijkheid dood en dat was nogal vreemd.

Nadat de film vorderde en ze achter de echte reden kwamen van waar ze vandaan kwamen en wat het doel van deze inteniteiten waren, was echt te absurd voor woorden. Maar hoe ze het via deze film hadden neergezet was supervet. Vooral aan het einde waren er wat onderwerpen waar ik van dacht: dit kan je toch niet maken en is dit echt mogelijk? Uiteindelijk kreeg ik zelfs medelijden met de inteniteiten. Het was gewoon sneu om te zien hoe ze werden gebruikt.

Het was een geweldige film met super effecten en veel actie.
In de toekomst ga ik hem zeker nog een keer kijken.

 

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.