Silhouette Cameo 3


Ik wilde hem al een tijdje, maar hij is zo duur. Een Silhouette Cameo 3.
Tot er plannen kwamen met een vriendinnetje om het toch te gaan doen. Maar die plannen werden op de lange baan geschoven, want de vriendin in kwestie kreeg onverwachte rekeningen van het kdv. Dat viel even tegen. Ik baalde, want tegen de tijd dat zij hem kon kopen, was ik net bevallen. Op dat moment zou ik er dus weinig aan hebben.

Gelukkig zei Marc meteen: dan doe je het toch lekker zelf. En dus heb ik het geld dat ik vorige maand heb verdiend met mijn boeken, geïnvesteerd in het apparaat.

Uiteindelijk kwam ik qua prijs het beste uit bij Glitter & Glamour. Daar heb ik een startpakket genomen, waarbij de silhouette inzat.
Ik ben echt heel tevreden met het startpakket. Er zitten meerdere kleuren vinyl in en ook een aantal kleine flexbladen. Je kunt dus meteen aan de slag. Ik ben begonnen met een sticker van Vinyl, die ik op het apparaat heb geplakt, zoals je hierboven ziet.

Je mag niet zelf kleuren kiezen in het pakket, dit wordt door hen gekozen. Maar je krijgt echt een aantal verschillende kleurtjes, dus er zit zeker wat voor je tussen.

Ik ben meteen aan de slag gegaan, na de sticker en heb toen deze rompertjes gedrukt.

Ik ben zelf heel tevreden over het resultaat en ben bang dat ik al verslaafd ben.
Ik heb dus meteen meer flex besteld voor op shirtjes en dergelijke bij Silhouette4You

Het pakket was er de volgende dag al. Hier heb ik 1 shirt mee gemaakt en die zie je in mijn post van vorige week. Dat is mijn zwangerschapsshirt. Ik zal er later een keer een volledige foto van laten zien.

Ik ben tot nu toe echt heel erg blij met deze aanschaf en ga jullie zeker nog meer projecten laten zien!

Wie van jullie heeft er ook een snijplotter?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.