Set it Up

Set it Up

Taye Diggs, Lucy Liu, Glen Powell, and Zoey Deutch in Set It Up (2018)Mijn Recensie:

Een typische meidenfilm waarin mensen verliefd op elkaar worden. De film duurt ongeveer anderhalf uur maar daar merkte ik eigenlijk wenig van. Hoewel de karakters allemaal een chemie met elkaar hebben, zijn Harper en Charlie de mensen waar het om draait.
Het was erg leuk om te zien hoe en wat ze deden om elkaars bazen te koppelen. De moeite die ze ervoor deden en hoe verschillend Harper en Charlie wel niet zijn.
Harper is meesta rustig maar kan soms druk overkomen, terwijl Charlie heel gereserveerd overkwam. Waarschijnlijk dat hierdoor hun samenwerking goed verliep tot een bepaald punt in de film.

Waar ik mij flink aan irriteerde was hoe de bazen omgingen met hun werknemers. Ik weet dat het echt gebeurt en het maakt me zo kwaad. Alsof ze vervangbaar zijn… Vooral Rick wilde ik wel even op zijn plek zetten… Wat een kwal.

Het was leuk om te zien hoe hun gedrag veranderde naarmate de plannetjes slaagde. Hoe hun afspraak uitgroeide naar vriendschap en misschien meer.

Het was een leuke film voor een keertje. Uiteindelijk een 6 gegeven op IMbD.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.