Semi-Psychic Life door Elizabeth Hunter

Semi-Psychic Life door Elizabeth HunterSemi-Psychic Life Geschreven door Elizabeth Hunter
Serie: Glimmer Lake, #2
Uitgever LLC Op 21 April 2020
Genres: Paranormal Romance
Pagina's: 286
Goodreads
four-stars

A Paranormal Women's Fiction with a bit of class, and a lot of sass, for anyone who feels like age is just a number!
Who says you can’t live the rock and roll life after forty?You just need a lot more vitamins and a bigger bottle of aspirin.
Valerie Costa was pretty sure she was rocking her forties. She had an amazing coffee shop, two cool teenagers, and a new superpower that gave her insight into any random object she touched.
Okay, she wasn’t thrilled about that last one.
Ever since Val and her two best friends had driven their car off the edge and into Glimmer Lake the year before, Val has struggled with her new abilities. She’s not exactly sure she wants to be psychic, she could live without her newfound glove addiction, and honestly no one wants to know that much about their teenage sons.
But when Val’s ex-husband goes missing, and police show up at her door with questions she can’t answer, Val, Robin, and Monica are going to have to use their sudden psychic abilities to solve a mystery none of them saw coming.
Semi-Psychic Life is a standalone paranormal women’s fiction novel in the Glimmer Lake series by USA Today bestseller, Elizabeth Hunter, author of the Elemental Mysteries and the Irin Chronicles.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Ik heb nooit eerder iets van Elizabeth Hunter gelezen. Semi-Psychic life is deel 2 van de Glimmer Lake serie, maar hij zou los te lezen moeten zijn. Ik lees hem dan ook los en hieronder lees je of het echt los te lezen is.

Ik heb niet eerder zoiets gelezen, wel al eerder een PNR. De recensie vind je hier.

semi-psychic life pin

Schrijfstijl

Ik moest even wennen want Elizabeth Hunter schrijft vanuit de derde persoon. Dat lees ik amper en ik moest even wennen. Maar de schrijfstijl is zo fijn, dat ik er eigenlijk binnen 2 pagina’s aan gewend was. Het voelt alsof je kijkt naar Val en haar leven. Het is grappig geschreven en je voelt je meteen verbonden met de wereld en het personage. Ik vond het een heerlijke schrijfstijl.

Semi-psychic life 1
Semi-psychic life

Dit is mijn eerste ARC van Social Butterfly. Ik kende de auteur nog niet, maar ik zag een oproepje in hun facebookgroep en raakte geïntrigeerd door de flaptekst. Het klonk echt enorm grappig.

Dit boek is echt niet super PNR. Eigenlijk is het bijna een normale romance/detective achtig iets. Het enige verschil is dat de hoofdpersoon en haar 2 vriendinnen af en toe helderziende ervaringen hebben. Alle drie op een andere manier. Val is een supercoole vrouw van net in de 40 met 2 tienerzoons. Een doorsnee alleenstaande moeder die hard werkt in haar koffiezaakje. Ze heeft leuk personeel, leuke en minder leuke klanten en probeert haar leven zo goed en zo kwaad mogelijk door te zeilen met haar half afwezige ex.

Het hele verhaal is op zo’n droge en humoristische wijze geschreven. Val moet op zoek naar haar ex, die ineens van de aardbodem is verdwenen na een halfslachtige voicemail en de politie die hem zoekt. Samen met haar vriendinnen gaat ze op onderzoek uit.

Stel je een vrouw voor die net in de veertig is, haar haar aan de zijkanten heeft opgeschoren en paars geverfd en in het midden een lange bruine lok. Daarbij is ze ietwat stevig, eigenaar van een koffiewinkel, sinds kort kan ze vet onhandig haar handen ergens op leggen en hele visioenen krijgen. Ook als ze de was doet van de kleding van haar zoons. Oftewel, Val draagt vaak handschoenen, want veel wil je echt niet weten van anderen. Niet zoveel in ieder geval. Het is hectisch en herkenbaar (zonder dat hele psychic gedoe).

Ik heb echt genoten van dit boek en het was in anderhalve dag uit. Geweldig. Ik wil echt vaker nog iets van deze auteur lezen.

Semi-psychic life 2

Conclusie over Semi-Psychic Life

Verrassend leuk! Ben blij dat ik dit ontdekt heb!

Wil je dit boek kopen? Kijk op Amazon !

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge