Selfless

Selfless

Self/less (2015)Mijn Recensie:

Via YouTube had ik de trailer van Selfless bekeken toen ik hem op Netflix zag staan.

Het idee dat iemand van lichaam kon veranderen, sprak mij heel erg aan. Ik hou van dat soort thrillers waarin het onmogelijk mogelijk werd.

Een terminale ziekte neemt het leven van een succesvolle zakenman. Voor een flinke buit kon hij zijn eigen verruilen voor die van een man die gezond was. Wanneer hij zijn nieuwe leven begint, is zijn leven weer van ouds. Een sociaal leven en nieuwe vrienden. Maar zowel snachts als overdag wordt hij geteisteerd door nachtmerries. Volgens Albright komt het door de bijwerkingen en moet hij zijn medicatie blijven slikken.

Maar Damian heeft het idee dat jet echt is en dat de mensen in zijn herinneringen een deel van iets zijn. Als hij eindelijk mag doen wat hij wilt, gaat hij opzoek. Het brengt hem en andere mensen in gevaar. Zo erg dat hij weer wordt verwisselend, ten minste daar lijkt het op.

Het is natuurlijk onrealistisch, maar het is een film waarbij je niet te veel moet nadenken. Het is zo typische thriller waarin veel onwerkeljkheden zitten en dat is zeker niet erg.
Het is een lange film met veel actie, maar ook een goed opgebouwd script. Ik vond hem erg goed, maar ik hou ook van zulke films.

Ik gaf hem uiteindelijk zeven sterren.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.