Schrijftracker

Ik wil weten hoe ver mijn boek gevorderd is. Hoe ga ik dat nou op papier bij houden. Dat was de vraag waar ik laatst mee worstelde.

Wat wil ik?

Laatst was ik aan het bedenken hoe ik de voortgang van mijn boeken makkelijk op papier bij kon houden. Ik was een beetje aan het googlen, maar kwam alleen maar op habit trackers. Nou, wil ik niet weten of ik elke dag schrijf (dat weet ik namelijk al, want dat doe ik).

Wat heb ik gemaakt?

Ik heb een mooie achtergrond gemaakt en daarop heb ik steeds 10 hokjes neergezet. Deze heb ik mooi bij elkaar geclusterd in groepjes van 10. In totaal staan er 90 hokjes op het papier.

Elk hokje is 1000 woorden waard. 1 cluster van 10 hokjes dus 10.000 woorden. Dit heb ik er steeds bij gezet. 10k, 20k enz. Zo kun je makkelijk in 1 oogopslag zien hoeveel woorden er in een boek zitten. Deze heb ik vervolgens uitgeprint op mijn formaat (Happy Planner) en gepuncht. Vervolgens kon ik hem zo in mijn planner stoppen en kan ik nu altijd meteen zien hoeveel woorden ik heb.

Wat heb ik voor jou?

De freebie op deze pagina is een printbare schrijftracker voor jou. Bovenaan waar in mijn geval Conflict & Structure staat, is het bij jou nog leeg. Verder staan alle vakjes erop. Je kunt hem zo vaak uitprinten als je wil.

In het zip-pakketje zit een A4, A5, American Letter, Happy Planner en Erin Condren formaat. Kies jouw formaat en print hem uit. Knippen, gaatjes erin en klaar!

Hoe kom je nou aan die tracker?
Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief of al lid bent, krijg je van mij een code zodat je bij de freebies kan. Deze zitten achter een gesloten pagina en je kunt op de homepage gewoon erop klikken, of hieronder op het plaatje.
Daar kun je hem downloaden!

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge