Sarina Bowen & Tanya Eby – Boy Toy

Sarina Bowen & Tanya Eby – Boy Toy

Mijn recensie van Boy Toy:

She tastes like everything I ever wanted.

Het verhaal van Boy Toy.

Sadie is al een tijdje gescheiden en zorgt voor haar tweeling. Ze is al een tijdje seksloos en dat leidt tot seksuele frustratie ook al heeft ze helemaal geen tijd voor een man.

Liam is al verliefd op Sadie sinds ze op zijn broertjes en zusje paste. Hij was toen 14. Nu is hij 29 en zodra hij Sadie ziet (ook al is ze ouder dan hem), is hij op slag weer verliefd. Hij is vastberaden.

Sadie, daarentegen, kan echt geen man toelaten bij haar kinderen. Daarbij is hij jonger dan haar en is hij alles wat haar man niet is. Dit is een slecht idee.

Schrijfstijl:

Sarina schrijft geweldig. Ze is mijn grote voorbeeld. Tanya schrijft ook erg leuk en samen zijn ze een goed duo met hilarische gebeurtenissen in hun boeken. Het is in de ik-stijl en wisselt van perspectief. Het leest vlot weg en je kunt je heel goed inleven.

“This is happening,” I tell her.
“Wh-what is?”
“You and me. Naked on a bed. Or a kitchen counter, or in the shower.”
She says, “uungh.”
“I’ll let you pick the room of the house. Or the backyard. But this is happening … You’ve been a nun for two years. And I’ve been waiting half my life to get you naked. Our time is now.”

Wat vind ik van Boy Toy?

Deel 1 vond ik erg leuk, deel 2 was wel leuk en deel 3? Die vind ik het best. Dit boek is hilarisch. Er zitten goede grappen in en ik kon me heerlijk inleven. In mijn geval dubbel aangezien Sadie een tweeling heeft, maar buiten dat snap ik het hele moedergedoe en dan op zoek naar een man. Ik zou er niet aan moeten denken. Dit boek laat dat heerlijk zien en voor die mama’s onder ons is dit heerlijke ontspanning.

Conclusie

Heerlijk boek!

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.