{:nl}Sarina Bowen & Elle Kennedy – Good Boy{:}{:en}Good Boy by Elle Kennedy & Sarina Bowen{:}

{:nl}

Mijn recensie van Good Boy:

She’s staring at me like she wants to rip off my clothes. Or just rip something. I’m not quite sure which.

 Het verhaal van Good Boy.

Blake Riley is het beste hockeymaatje van Wes en toen Jamie oftewel J-Bomb ziek was, heeft hij geholpen. Toen ontmoette hij ook Jess oftewel J-Babe. Jamie’s zus. En god, die zag hij wel zitten. Jess Canning heeft al 20 mogelijke carrieres gehad. Deze keer gaat ze het niet verknallen want haar ouders worden gek van haar. Weddingplannen is wat ze wil en ze doet Wes en Jamie’s bruiloft met veel plezier. Maar dan komt ze erachter dat Blake Wes zijn best man is. Blake Riley… haar grote fout van afgelopen zomer. En hij gaat haar echt niet met rust laten.
That dude is a lot like a big, drooly dog. Doesn’t matter if he just met you, he wants to lick your face and hump your leg.

Schrijfstijl:

Tjah, Elle en Sarina. Mijn 2 favoriete schrijvers in een combo. Wat wil ik nog meer? Boeken van hen. Dat is alles. Ik-vorm vanuit 2 personages en ik hou ervan. Zoveel show. Je ziet het bijna als een film voor je. Ik hou van deze vrouwen. Echt grote voorbeelden, al ga ik dit nooit kunnen.
“Wait. What?” I demand. He releases me with a wet pop. “You. Me. We’re a thing, if I do you in my bed.” “Says who?” My words are tough, but I’ve heated up faster than the top-of-the-line stove I spotted in his spiffy kitchen. “Says me. My bed is a temple. It’s reserved for solo spanks. And girlfriends.”

Wat vind ik van Good Boy?

Blake is de bom zeg. Man, doe mij zo’n vent. Nou ja, zo’n beste vriend. Hij is awesome. Zegt wat hij denkt en daar hou ik wel van. Ik hou van de combinatie van Sarina en Elle. Een dosis seriousness van Sarina met de enorm geweldige humor van Elle. Een betere combo zou ik niet weten. En ook deze is weer geweldig. De eerste combo was natuurlijk Him en Us en dat was m/m en als je daar niet van houdt is dat een drempel. Dit boek is gewoon m/v en dus kan iedereen instappen in de geweldige wereld van Elle en Sarina. En God ik geef je een schop onder je reet als je dat als New Adult liefhebber niet doet. Dan ben je een slecht mens. Echt waar. Dit vind ik een van de beste New Adults die ik ooit gelezen heb. De karakters zijn levensecht en de problemen ook. Ik hou ervan. Ga lezen nu!
He just laughs, that deep, boisterous laugh that seems to come from the center of his soul, because Blake doesn’t do anything half-assed. He laughs the way he lives his life—loud and fierce and without inhibition. He fucks that way, too.

Conclusie

Blakie is the best. Jess deserves him. Lees Elle en Sarina nu!!!{:}{:en}

That dude is a lot like a big, drooly dog. Doesn’t matter if he just met you, he wants to lick your face and hump your leg.

Writing style:

Tjah, Elle and Sarina. My 2 favorite writers in a combo. What more do I want? Booking from them. That’s all. I form from 2 characters and I love it. So much show. You almost see it as a movie in front of you. I love these women. Really great examples, although I will never be able to do this.

Wait. What? ” I demand.
He releases me with a wet pop. “You. Me. We’re a thing, if I do you in my bed. ”
“Says who?” My words are tough, but I’ve heated up faster than the top-of-the-line stove I spotted in his spiffy kitchen.
Says me. My bed is a temple. It’s reserved for solo spanks. And girlfriends. ”

What do I think of Good Boy?

Blake is the bomb. Man, do me such a guy. Well, such a best friend. He’s awesome. Says what he thinks and I like that. I like the combination of Sarina and Elle. A dose of seriousness from Sarina with the great humor of Elle. I wouldn’t know a better combo. And this one is great again. The first combo was of course Him and Us and that was m / m and if you don’t like that, that is a barrier. This book is just m / f and so everyone can enter the great world of Elle and Sarina. And God I’ll kick your ass if you don’t as a New Adult enthusiast. Then you are a bad person. Really.
I think this is one of the best New Adults I have ever read. The characters are lifelike and the problems too. I love it. Go read now!

He just laughs, that deep, boisterous laugh that seems to come from the center of his soul, because Blake doesn’t do anything half-assed. He laughs the way he lives his life — loud and fierce and without inhibition. He fucks that way, too.

Conclusion

Blakie is the best. Jess deserves him. Read Elle and Sarina now !!!

{:}
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.