Sarina Bowen – Brooklynaire

Sarina Bowen – BrooklynaireBrooklynaire Geschreven door Sarina Bowen
Serie: Brooklyn Bruisers, #4
Uitgever Rennie Road Books Op February 12th 2018
Genres: New Adult
Pagina's: 298
Goodreads
four-stars

You'd think a billion dollars, a professional hockey team and a six-bedroom mansion on the Promenade would satisfy a guy. You'd be wrong.

For seven years Rebecca has brightened my office with her wit and her smile. She manages both my hockey team and my sanity. I don't know when I started waking in the night, craving her. All I know is that one whiff of her perfume ruins my concentration. And her laugh makes me hard.

When Rebecca gets hurt, I step in to help. It's what friends do. But what friends don't do is rip off each others' clothes for a single, wild night together.

Now she's avoiding me. She says we're too different, and it can never happen again. So why can't we keep our hands off each other?

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van Brooklynaire:

“I hate Russian dolls,” Bingley says. “So full of themselves.”

 Het verhaal van Brooklynaire.

Rebecca werkt al 7 jaar als assistent van Nate Kattenberg en de Brooklyn Bruisers. Maar ergens in die 7 jaar is de teamdirecteur Nate voor haar gevallen. Als hij haar parfum ruikt, of haar lach hoort, denkt hij aan andere dingen dan zaken. Dus heeft hij haar naar het kantoor van de Brooklyn Bruisers gezet.

Maar als Rebecca een ongeluk krijgt, is Nate vastbesloten om haar te helpen. Dat is tenslotte wat vrienden doen. Maar vrienden trekken geen kleren van elkaars lijf.

Nu ontwijkt Rebecca Nate. Ze zijn te verschillend en het mag niet nog een keer gebeuren.  Maar of dat gaat lukken?

“I always wear lingerie. It’s my way of reminding myself that sex still exists.”

Schrijfstijl:

Ik heb het al vaker gezegd: Ik hou van Sarina. Ze is één van mijn voorbeelden. Beeldend, vol show en met geweldige karakters. Vlot en met humor, maar toch serieus. Dit is de schrijfstijl waar ik van hou.

It is universally acknowledged that I am something of a badass.

Wat vind ik van Brooklynaire?

Het was heel erg verfrissend. Inmiddels ben je toch wel een beetje gewend aan al die hockeyjocks en die vind ik echt heel leuk. Eerlijk waar. Maar tis ook wel eens leuk om te lezen over de nerderige directeur. En hoe leuk die stiekem wel niet is, ook al zit hij de hele dag met zijn neus in de computer.

Nate is echt een schatje en dat bedoel ik in een goed opzicht. Hij heeft heerlijke nerderige humor. Maakt zelfs grapjes in palindromes. Hoe heerlijk nerderig.

Rebecca is ook echt een stoere chick waarin ik mezelf zou kunnen verplaatsen. Ik vond het een heerlijk boek.

“Everything worthwhile is complicated.”

Conclusie

Heerlijk boek!

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge