Royally Endowed by Emma Chase (Royally #3)


Mijn Recensie:

Het laatste deel uit de Royally serie.

Dit keer geen koning of prins, maar hun eigen bodyguard genaamd Logan.

“Happy endings are for all of us.”
 Logan had noet echt mijn aandacht getrokken in de eerste twee delen, maar ik was blij verrast om over hem te lezen. Hij was zo vreselijk lief, eerlijk en zichzelf. Er was werkelijk niets waardoor hij niet te vertrouwen was of iets achterhield.

Het was echt een puur liefdes verhaal zonder gekke dingen. Emma brak mijn hart in de eerste paar hoofdstukken al en de reden waarom was heel logisch, maar toch pijnlijk.

“Hey Logan?”
“Yeah?”
“One of these days . . . I’m going to save you back.”

Ellie is het kleine zusje van Olivia. Jong, naïef en zoekt problemen bij Logan. Het zorgde voor super grappige momenten, maar ik had te doen met Logan.

De koningin duwde Ellie in een richting, belangrijke mannen, die ze eigenlijk niet ziet zitten. Ellie merkte dan ook dat oude geliefdes niet snel verdwijnen… Oude gevoelens verdwijnen niet zo snel…

Iedereen wist al waar het op zou uitdraaien…

“Because Logan is shirtless too. And in the immortal words of Joey Lawrence . . . whoa.”

Eén ding die naar voren kwam was de relatie tussen Logan en Nicholas. Het was zo fijn om te lezen hoe ze elkaar respecteerde en vertrouwde. Hoe ze elkaar zagen en hoe belangrijk ze voor elkaar waren.  In een wereld waarin vertrouwen moeilijk onderwerp kon zijn was dit iets wat het boek zeker de moeite waard maakte.

“What are you doing?” I ask.
“Watching the storm. Isn’t it beautiful, Logan?”
I tilt my head, to gaze at her face. “Breathtaking.”
She smiles prettily.”
Helaas is deze serie voorbij, maar komt er in 2018 een nieuw boek uit dat verder gaat rondom de andere bodyguards. De eerste is Tommy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.