Riverdale (Seizoen 1)

Mijn recensie:

Een hele lange, lange, lange tijd heb ik deze serie op Netflix genegeerd. Er was geen reden, maar het trok me echt totaal niet. En ja, toch heb ik het bekeken. Ik ben daar zeker blij om. Niet te vergeten dat ik seizoen 1 binnen twee dagen af had gekeken.

We maken kennis met veel tieners en hun ouders. Riverdale is een klein stadje waarin iedereen elkaar kent en iedereen een connectie met elkaar heeft. Er is niets mis met een tienerserie. Ik vond de karakters erg vermakelijk en het verhaal erachter ook.
In het echte leven zijn deze acteurs en actrices allemaal in het begin van de twintig en daarbij voor sommige hun eerste grote rol. Gelukkig is hier niets van te merken!

Deze tieners onderzoeken de moord op Jason Blossom, de tweelingbroer van Cheryl Blossom. In elke aflevering komen we steeds een beetje achter de waarheid van zijn dood. Ook zijn er zoveel geheimen die zich openbaren. Ik heb wel een paar keer met mijn mond open gezeten. Ja, het verhaal mag dan een beetje cliché zijn, maar het blijft leuk. Het verrassende aan deze was dat ik in mijn hoofd allerlei scenario’s begon te bedenken waarin ik de personages begon te plaatsen en ze een verhaal liet uitwerken om te zien of het logisch genoeg was waarin hun de moordenaar was.

RIVERDALE

En wat jullie vooral moeten doen is naar daddy Jughead (Marielle is het hier niet mee eens xD)  kijken… Dat is alles wat ik zeg…

Ondanks alles wat er in deze serie gebeurde, vielen me er toch een aantal dingen op. De relaties tussen de ouders en kinderen… Het is al bijzonder dat een stel high school kids een moordzaak proberen op te lossen, maar die ouders. Soms waren de rollen tussen de personages omgekeerd en het irriteerde me af en toe als ik zag hoe ze met elkaar omgingen. Je moet er van houden, maar gelukkig word het beter.

Mariëlle: Ik vind de serie erg leuk en zeker als je van Pretty Little Liars en Gossip Girl hield, dan kan ik je verzekeren dat je Riverdale ook super vindt!

Hebben jullie deze serie al gekeken?

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.