{:nl}Raw door Belle Aurora{:}{:en}Raw by Belle Aurora{:}

{:nl}

Ik ben aan Raw begonnen voor de Homance leesclub. Ik had het zelf aangedragen want de flaptekst intrigeerde mij. Ben je benieuwd wat ik er nou daadwerkelijk van vond?

Ik ben zo in tweestrijd over Raw. Aan de ene kant vond ik de personages leuk. Het begon echt goed. Ik vond het heel leuk dat Lexa maatschappelijk werkster was. Het was iets anders en dat heb ik nog nooit eerder gelezen, wat nieuw voor mij was. Ik vond het leuk dat hij haar stalkte, ik vond het erg leuk. Maar toen had ik het gevoel dat er heel veel verhaallijnen in het verhaal zaten die het verhaal absoluut niet nodig hadden.

Allereerst begint Lexi goed, maar plotseling omdat ze een heel dom meisje is, die hele domme en rare beslissingen neemt.
Ten tweede is Twitch niet slecht zoals hij zich voordoet en helemaal geen donker en verwrongen personage naar mijn smaak. Hij was een beetje zachtaardig en draaide zich heel snel om, van het willen kwetsen van haar, in een wanhopig verliefd vriendje.
Dan maakt de auteur duidelijk dat hij trucs doet, maar het speelt in geen enkele scène een rol, behalve één aan bijna het einde, wat ik nogal hard vond en zonder een doel voor de plot. Toen was een andere verhaallijn een grote fout. Ik had het gevoel dat ze niet onderzocht hoe lang coke traceerbaar is in iemands speeksel, want… nou ja, plothole. En dan gebeurde er eigenlijk niets met het hele ding, dus waarom zou je het doen?
Het hele boek voelde voor mij alsof ik het donker wilde maken, maar dat lukte niet zo goed.
En dan het einde. Ik weet gewoon niet wat ik daarvan moet denken… het is gepast en het is niet tegelijkertijd.

Dus 2 sterren voor Raw omdat er een paar dingen zijn die ik leuk vond. Er staan ​​veel leuke quotes in, waar ik een sucker voor ben. Ik hield echt van de delen die ik van de zijpersonages zag. Ik wou dat ik een beetje meer van hen zag.

Ik ben er gewoon erg mee in de war.

{:}{:en}

I started this book for the Homance bookclub. I recommended it myself, because the blurb intrigued me. Do you want to know if it made my expectations true?

Raw

I’m so conflicted about Raw. On one hand I liked the characters. It started really good. I really liked that Lexa was a social worker. It was something else and I never read that before, which was fresh for me. I liked that he stalked her, I liked it a lot. But then I felt like there was a whole lot of plotlines in the story which had absolutely no need for the story.

First of all Lexi starts okay, but suddenly because a really stupid girl, making really stupid and weird decisions.
Second of all Twitch isntas bad as he makes himself out to be and not at all a dark and twisted character for my taste. He was kind of mellow and turned around really fast, from wanting to hurt her, into a desperate in love boyfriend.
Then the author makes it clear he does deal drigs, but it doesn’t play a role in any f the scenes except for one at almost the ending, which I kinda found harsh and without a goal for the plot. Then one other plotline was a major mistake. I felt like she didn’t research how long coke is tracable in someones spit, because… well plothole. And then, nothing really happened with the whole thing, so why do it?
The whole book kinda felt to me like I wanted to try and make it dark, but didn’t succeed very well.
And then the ending. I just don’t know what to make of that… it’s fitting and it’s not at the same time.

2 stars for Raw because there are a few things I did like. It has a lot of nice quotes, which I’m a sucker for. I really liked the parts I saw of the side characters. Wished I saw a little bit more of them.

I’m just really conflicted about it.

{:}
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.