Prison Princess door Coralee June & Rebecca Royce

Prison Princess door Coralee June & Rebecca RoycePrison Princess Geschreven door Rebecca Royce, Coralee June
Op 13 April 2020
Genres: Paranormal Romance
Goodreads
three-half-stars

Imprisoned, tormented and forgotten...
I’ve never seen the outside of these four walls. I was born in Nightmare Penitentiary, and I’ll probably die here too.
Or so I thought.
When an assassin comes for me, I realize I’m far more powerful than anyone knows. I’m a princess. A Druid. The last of my kind. I command the earth and can see the future. There is royal blood running through these veins.
It’s considered bad luck to kill a Druid, which means my captor is stuck by my side. The more time we spend together, the more we learn about the birthright stolen from me and the mage that stole it. And the longer I’m with him, the more my heart softens.
I never imagined that a crack in the wall would bring help. I never thought that leaving Nightmare would put me on a much different path. A path full of hope. Of freedom. Of Love. A path that leads to reclaiming the throne, with an assassin by my side.
But the future is blurry. There are two roads. One leads to happiness—to love. The other leads to demise. And even I can’t see which one wins.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Ik heb nog nooit eerder een PNR gelezen. Oftewel een Paranormal Romance. Ik heb YA Fantasy gelezen en ik heb alle boeken van Sarah J Maas gelezen, dus ik ben wel bekend met fantasy, maar niet op deze manier.
Coralee June ken ik ook van haar Dark Romance boeken, dus ik weet dat ze een goede auteur is. Ik ben benieuwd of ze dit ook kan.
Wel schrok ik ervan hoe kort het boek was, dus lees snel verder wat ik ervan vond.

pin prison princess

Schrijfstijl

De schrijfstijl was fijn. Het merendeel was vanuit prinses Layne geschreven, maar er waren een aantal hoofdstukken vanuit Cypress geschreven. Hij was de assassin die haar ging redden. Belangrijk bij twee auteurs vind ik altijd dat je niet moet merken welke van de twee wat heeft geschreven. Dat vond ik hier heel goed gaan. Er was een stijl waarbij je niet eens doorhad dat het door twee verschillende mensen werd geschreven. Het las vlot weg.

prison princess 1
prison princess

Ik vond het zeer zeker een leuk verhaal. Er was goed over nagedacht en het liep als een trein. Letterlijk.
Doordat het boek niet heel dik was, ging het ook enorm snel. Soms vond ik het te snel gaan. Dan had ik meer uitleg gewild, meer van de wereld beschreven willen hebben. Dit miste ik nu heel erg. Ik miste een beetje de magie die ik voel bij de uitgewerkte verhalen van Sarah J Maas.

Ze gaven haar krachten en die werden goed beschreven, maar eigenlijk vond ik het allemaal niet zo heel spannend. Het voelde voor mij als een normale roman waarin ze de karakters allemaal een fantasynaam hadden gegeven. Voor het plot had je de magie nodig, maar verder voelde het voor mij niet echt als iets noodzakelijks voor het verhaal.

Ik heb me prima vermaakt met dit boek. Ook voelde ik mee met de karakters, waardoor ik het boek toch echt wel 3.5 ster geef. Ik heb alleen echter nog steeds geen echt duidelijk beeld over wie Cypress nou is. Driekwart van het verhaal dacht ik dat hij kaal was en toen bleek hij wel haar te hebben. Toch bleef hij in mijn hoofd toch echt kaal. Ik heb geen heel duidelijk beeld van zijn krachten en dat vond ik toch wel heel erg jammer.

prison princess 2

Conclusie

Leuk vermaak, maar ik denk niet dat hij blijft hangen.

Wil je dit boek kopen? Kijk dan op Amazon!

Heb jij al iets van een van deze auteurs gelezen?

three-half-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

2 Comments

  • duntax
   Auteur
   13 april 2020 / 15:10

   Ik vond het best leuk, maar deze was gewoon te kort waardoor het niet goed werd uitgewerkt. Misschien ligt het aan de serie en de regels aangezien het met meerdere auteurs binnen de serie is. Ik weet het niet. Ik ben er nog een aan het lezen, daar komt volgende week een recensie van, die is echt heel leuk. Wel maar echt heel weinig PNR. Ik denk dat dat misschien wel iets voor jou is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge