{:nl}Prison Princess door Coralee June & Rebecca Royce{:}{:en}Prison Princess by Rebecca Royce & Coralee June{:}

{:nl}Prison Princess door Coralee June & Rebecca Royce{:}{:en}Prison Princess by Rebecca Royce & Coralee June{:}

{:nl}

Ik heb nog nooit eerder een PNR gelezen. Oftewel een Paranormal Romance. Ik heb YA Fantasy gelezen en ik heb alle boeken van Sarah J Maas gelezen, dus ik ben wel bekend met fantasy, maar niet op deze manier.
Coralee June ken ik ook van haar Dark Romance boeken, dus ik weet dat ze een goede auteur is. Ik ben benieuwd of ze dit ook kan.
Wel schrok ik ervan hoe kort het boek was, dus lees snel verder wat ik ervan vond.

pin prison princess

Schrijfstijl

De schrijfstijl was fijn. Het merendeel was vanuit prinses Layne geschreven, maar er waren een aantal hoofdstukken vanuit Cypress geschreven. Hij was de assassin die haar ging redden. Belangrijk bij twee auteurs vind ik altijd dat je niet moet merken welke van de twee wat heeft geschreven. Dat vond ik hier heel goed gaan. Er was een stijl waarbij je niet eens doorhad dat het door twee verschillende mensen werd geschreven. Het las vlot weg.

prison princess 1
prison princess

Ik vond het zeer zeker een leuk verhaal. Er was goed over nagedacht en het liep als een trein. Letterlijk.
Doordat het boek niet heel dik was, ging het ook enorm snel. Soms vond ik het te snel gaan. Dan had ik meer uitleg gewild, meer van de wereld beschreven willen hebben. Dit miste ik nu heel erg. Ik miste een beetje de magie die ik voel bij de uitgewerkte verhalen van Sarah J Maas.

Ze gaven haar krachten en die werden goed beschreven, maar eigenlijk vond ik het allemaal niet zo heel spannend. Het voelde voor mij als een normale roman waarin ze de karakters allemaal een fantasynaam hadden gegeven. Voor het plot had je de magie nodig, maar verder voelde het voor mij niet echt als iets noodzakelijks voor het verhaal.

Ik heb me prima vermaakt met dit boek. Ook voelde ik mee met de karakters, waardoor ik het boek toch echt wel 3.5 ster geef. Ik heb alleen echter nog steeds geen echt duidelijk beeld over wie Cypress nou is. Driekwart van het verhaal dacht ik dat hij kaal was en toen bleek hij wel haar te hebben. Toch bleef hij in mijn hoofd toch echt kaal. Ik heb geen heel duidelijk beeld van zijn krachten en dat vond ik toch wel heel erg jammer.

prison princess 2

Conclusie

Leuk vermaak, maar ik denk niet dat hij blijft hangen.

Wil je dit boek kopen? Kijk dan op Amazon!

Heb jij al iets van een van deze auteurs gelezen?

{:}{:en}

I’ve never read a paranormal romance before so I’m very curious about this one. Although the page number has me a bit scared. Let’s found out my thoughts!

pin prison princess

Writing Style

The writing style was nice. The majority was written from Princess Layne, but a number of chapters were written from Cypress. He was the assassin that went to save her. I think it’s important if you have a story written by two authors that you shouldn’t notice which of the two has written what. I thought that went very well here. There was a style where you didn’t even realize it was written by two different people. It read smoothly.

prison princess 1
prison princess

I certainly liked the story. It had been well thought out and it was moving like a smooth train. Literally.
Because the book wasn’t very thick, it also went very fast. Sometimes I thought it was going too fast. I would’ve liked more explanation, would have liked to see more description of the world. I missed this very much. I missed the magic I feel with the elaborated stories of Sarah J Maas.
They gave her powers and they were well described, but actually I wasn’t very excited. It felt like a normal novel to me in which they had all given the characters a fantasy species. You needed the magic for the plot, but otherwise it didn’t really feel like something necessary to the story for me.

I had a great time with this book. I also sympathized with the characters, so I did give the book 3.5 stars. However, I still don’t really have a clear picture of who Cypress is. Three quarters of the story I thought he was bald and then he turned out to have hair. Yet he remained bald in my head. I do not have a very clear picture of his powers and I found that very unfortunate.

I just wished it had more details and more pages, because I loved the storyline and I kinda liked the characters.

prison princess 2

Conclusion

I liked it, but I don’t know if I will remember it.

{:}

2 reacties op “{:nl}Prison Princess door Coralee June & Rebecca Royce{:}{:en}Prison Princess by Rebecca Royce & Coralee June{:}”

    • Ik vond het best leuk, maar deze was gewoon te kort waardoor het niet goed werd uitgewerkt. Misschien ligt het aan de serie en de regels aangezien het met meerdere auteurs binnen de serie is. Ik weet het niet. Ik ben er nog een aan het lezen, daar komt volgende week een recensie van, die is echt heel leuk. Wel maar echt heel weinig PNR. Ik denk dat dat misschien wel iets voor jou is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.