Penny Reid – Truth or Beard

Mijn recensie van Truth or Beard:

“I’m not letting you leave this car
until we make it to second base. At least.”
“Jess, you know how good I am at baseball, right?”

Het verhaal van Truth or Beard.

Duane en Beau Winston is een tweeling. Maar behalve hun uiterlijk hebben ze weinig gemeen. Waar Beau sociaal en goedlachs is, is Duane broody en meer op zichzelf.
Jessica heeft in haar tienerjaren een soort heldenstatus gegeven aan Beau en ziet hem als het ideale vriendje dat nooit iets in haar zal zien.

Maar op een avond gebeurd het onvermijdelijke. Identiteitswissel. En daar waar Jessica dacht nooit iets voor Duane te kunnen voelen, moet ze het nu onder ogen zien. Misschien is hij wel niet zo irritant als in haar herinnering.

You’re a siren who doesn’t need to sing.

Schrijfstijl:

Penny Reid schrijft vlot en leuk. Je wordt het verhaal ingezogen en voelt mee met de karakters. Ze schrijft vanuit beiden en ik hou daarvan. Ik kijk graag ook in de hoofden van de mannen. En Penny zorgt er absoluut voor dat je meteen herkend wie je leest. Je hoeft eigenlijk niet eens de namen te lezen. Niet teveel tell en goede show.

He reminded me of the Viking god Thor, if Thor had been a reclusive federal game warden from Texas with excellent manners.

Wat vind ik van Truth or Beard?

Het was een leuk verhaal en ik vond Duane een geweldig karakter. Zeker een man voor mij. Ik hou van broody mannen. Er is veel verleden in het verhaal en dat wordt er super goed in verweven. Geen tell stukken, maar gewoon in show. Er zat ook goede diepgang in het verhaal. Het was geen simpel jongen vindt meisje leuk, meisje vindt broer leuk, jongen probeert meisje voor zich te winnen. Er gebeurde zoveel meer, waar ik zeker van ben dat er nog wat dingetjes doorgezet zullen worden bij de andere broers. Dus ik ben benieuwd. Het was een heerlijke NA.

In all honesty, I’d enjoyed the horse ride more than the man ride. At least the horse had been a stallion. Looking back, my lab TA was more like a Shetland pony—hairy and small.

Conclusie

Leuke nieuwe schrijfster ontdekt 😀

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.