Origins: The Fire (Mila 2.0 #0.5) by Debra Driza

Mijn Recensie:

Mila kan zich niets herinneren over haar leven voor de brand in haar huis het leven van haar vader nam. Het is normaal dat je geheugen niet meer is zoals het hoort te zijn na een traumatisch event.

Wat ze ook niet weet, is dat ze zich niets mag herinneren. Ze is gebouwd in een computer wetenschappers lab waar ze dat geprogrammeerd hebben. Want als ze weet, komt ze er misschien achter wie ze echt is.

Dit korte boekje was een stuk dat je nodig hebt om Mila 2.0 te lezen. Het is niet noodzakelijk maar anders mis je wel een stukje belangrijke informatie.

Mila komt in dit korte verhaal over als een persoon die iedereen wil redden zonder dat ze aan zichzelf denkt. Ze weet wat er voor nodig is en ondanks alle gevaren probeert ze toch haar ouders te redden.

Het fijne aan dit boekje is dat je kennis kan maken met de schrijfstijl van Debra. Ik vond het erg fijn weglezen en ze geeft een goed beeld van hoe het eraan toegaat.

Alle pagina’s lang was het eigenlijk alleen actie. Dat was ook logisch aangezien je leest hoe ze zich redt en wat ze daarvoor doet.

Het is een combinatie van science fiction en YA. Zoals alle short stories gaf ik dit boek drie sterren.

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.