{:nl}One Last Verse door N.N. Britt{:}{:en}One Last Verse by N.N. Britt{:}

{:nl}

One Last Verse is deel 2 van de Encore Duet en ik ben benieuwd of ze het volhoudt om het zo spannend en apart te houden. De recensie van deel 1 vind je hier.

One Last Verse pin

Schrijfstijl

N.N. Britt heeft een prettige schrijfstijl. Het boek is uit 1 perspectief, dat van Cassy, en in de tegenwoordige tijd vanuit de ik-persoon geschreven. Het leest vlot weg en ze schrijft heel beeldend en inhoudelijk op het onderwerp. Ik vond dat heel sterk aan dit verhaal. De emoties voel je goed.

One Last Verse 1
One Last Verse

In het begin moest ik echt weer even inkomen bij One Last Verse. Ik had geen zin in de wereld en in de karakters. Maar al snel zorgde N.N. Britt ervoor dat ik toch weer in het verhaal gezogen werd. De emoties waren duidelijk voelbaar bij Cassie al vond ik het in het begin soms nog lastig waarom ze zo geïnvesteerd was in de relatie.

Dat laatste werd naarmate het boek vorderde wel logischer en hierdoor hechtte ik me ook weer meer aan het verhaal. De band werd daarom voor mij ook beter en toen lukte het me beter om door te lezen.

Uiteindelijk vond ik het weer een goed verhaal dat heel goed uitgewerkt was. Vooral dat laatste geeft het voor mij de doorslag naar de vier sterren.

One Last Verse 2

Conclusie van One Last Verse

Erg leuk duet. Zeker als je echt diep in wil gaan op de karakters. En dan bedoel ik met name de goed uitgewerkte details in de banen.

Kopen? Kijk op Amazon

One Last Verse
{:}{:en}

One Last Verse is part 2 of the Encore Duet and I wonder if she can keep it up so exciting and separate.

one last verse pin

Writing Style

N.N.Britt has a pleasant writing style. The book is from one perspective, that of Cassy, and in the present tense written from the first person. It is easy to read and she writes about stuff in a very visual and substantive way. I really liked that about this story. The emotions were very raw. I loved that.

one last verse 1
one last verse

At the start I had to get back into the story. I didn’t feel like going into the world and the characters again. But soon N.N.Britt made sure I got sucked into the story again. The emotions were clearly palpable with Cassie, although I sometimes found it difficult at first why she was so invested in the relationship.

The latter became more logical as the book progressed and this made me more attached to the story. The connection therefore got better for me and then I managed to read on.

In the end I thought it was a good story that was very well worked out. The latter in particular is the deciding factor for me to the four stars.

one last verse 2

Conclusion of One Last Verse

Very nice duet. Especially if you really want to go deep into the characters. And I mean especially the well-worked details in the jobs.

Buy? Check Amazon!

one last verse duet
{:}
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.