One Last Verse door N.N. Britt

One Last Verse door N.N. BrittOne Last Verse Geschreven door N.N. Britt
Serie: The Encore, #2
Op 14 May 2020
Genres: Band, Romance
Pagina's: 377
Goodreads
four-stars

Promises will be broken. Love will be tested.
Cassy Evans knows a thing or two about secrets. By juggling work and a hidden relationship with the world’s biggest rock star for months, she’s become an expert.
However, being with Frank comes at a price. Seven years after the accident that almost ended everything, his trauma still haunts him. Determined to get back on stage, the man known to the world as Frankie Blade would do anything to ensure the success of his band’s reunion. But when one rash decision puts his entire career on the line, it’s not clear if he can recover from it.
As Frank spirals out of control, pushing Cassy away, she has to face the reality of what they’ve become. He’s harder to love than she imagined. Her common sense tells her severing all ties with him is the right choice.
Problem is, she can’t leave without her heart. And Frank doesn’t want to give it back.
One Last Verse is the conclusion of Frankie and Cassy’s story. It should be read after Final Serenade.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

One Last Verse is deel 2 van de Encore Duet en ik ben benieuwd of ze het volhoudt om het zo spannend en apart te houden. De recensie van deel 1 vind je hier.

One Last Verse pin

Schrijfstijl

N.N. Britt heeft een prettige schrijfstijl. Het boek is uit 1 perspectief, dat van Cassy, en in de tegenwoordige tijd vanuit de ik-persoon geschreven. Het leest vlot weg en ze schrijft heel beeldend en inhoudelijk op het onderwerp. Ik vond dat heel sterk aan dit verhaal. De emoties voel je goed.

One Last Verse 1
One Last Verse

In het begin moest ik echt weer even inkomen bij One Last Verse. Ik had geen zin in de wereld en in de karakters. Maar al snel zorgde N.N. Britt ervoor dat ik toch weer in het verhaal gezogen werd. De emoties waren duidelijk voelbaar bij Cassie al vond ik het in het begin soms nog lastig waarom ze zo geïnvesteerd was in de relatie.

Dat laatste werd naarmate het boek vorderde wel logischer en hierdoor hechtte ik me ook weer meer aan het verhaal. De band werd daarom voor mij ook beter en toen lukte het me beter om door te lezen.

Uiteindelijk vond ik het weer een goed verhaal dat heel goed uitgewerkt was. Vooral dat laatste geeft het voor mij de doorslag naar de vier sterren.

One Last Verse 2

Conclusie van One Last Verse

Erg leuk duet. Zeker als je echt diep in wil gaan op de karakters. En dan bedoel ik met name de goed uitgewerkte details in de banen.

Kopen? Kijk op Amazon

One Last Verse
four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge