Negen maanden beurs 2019

Op 24 februari ging ik met een vriendin naar de negenmaandenbeurs. We hadden een bus geboekt bij Kras, zodat we makkelijk in ons eigen dorp op konden stappen en recht voor de deur werden afgezet. Terug vinden wij dat ook heel makkelijk. Om half 6 stap je weer in en je wordt weer in je dorp afgezet. Makkelijker kan niet.

De heenreis

We moesten om tien voor 9 bij het busstation zijn, maar mijn vriendin werd om 10 over half 9 al gebeld dat we op moesten schieten anders zou de buschauffeur wegrijden. Gelukkig was ik al onderweg en hebben we de bus gewoon gehaald. De chauffeur in kwestie bleek niet zo’n zuurpruim te zijn als wij dachten en de heenreis was heel gezellig. We hebben heerlijk zitten kletsen en voor we het wisten waren we in Amsterdam.

Mijn koopjes

Vandaag heb ik wat dingen op de kop getikt. Bij de Albert Heijn nam ik een pak luiers met 2 pakjes billendoekjes voor maar 3 euro mee. Zo kon ik de luiers meteen uitproberen. Ik heb nog 2 kortingsbonnen voor 50% korting. – spoiler: tot nu toe vind ik ze heel fijn-.

Bij Billy en Lilly kocht ik een setje voor Lennox en een setje kleding voor Mycah. Het was deze laatste dag extra korting en het was 15 euro per setje.

Bij Piraten en Prinsessen nam ik een trui en een broek mee voor Lennox in maatje 80. Allebei voor 50%. Voor Mycah had ik een collegevest in maatje 86. Deze was nog steeds 22 euro, maar in maatje 86 hoop ik toch wel langer te zitten. Dan kan hij deze als jas aan in de zomer en verder gewoon als vest gebruiken.

Verder had ik nog een aantal schorten met mouwen. Een setje bij Jolein voor 4 euro per stuk en ook nog een paar bij een andere kraam – ik weet niet meer welke – en daar kocht ik er nog 2 voor 2,50 per stuk. Mijn vriendin zei dat ze heel fijn zijn.

Bij Aapie kocht ik voor zowel Mycah als Lennox een paar schoenen. Zo hebben ze wat meer grip op de vloer, want nu Lennox begint te staan en Mycah dat toch ook wel een beetje interessant vindt, is dat wel handig.

Verder heb ik uiteindelijk bij Alecto nog 2 gehoorbeschermers gekocht. Die waren nu maar 8 euro per stuk en die dingen kun je altijd wel een keer gebruiken en ga ze dan maar eens zoeken.

Bij de Hema heb ik uiteindelijk nog een paar rompertjes gekocht. 3 halen 2 betalen. Daarbij hebben zij altijd een collectie hangen die niet in de winkel komt, dus dat is altijd leuk.

Verder hebben we alle kraampjes gezien en heb ik me nog aangemeld bij de NVOM: Nationale Vereniging voor Ouders van Meerlingen. Hier krijg je dan elke maand een tijdschrift, heb je 1x per jaar een bijeenkomst voor ouders en 1x per jaar een bijeenkomst waarbij je met het hele gezin met korting een dagje uit hebt. Erg leuk. Ik ben benieuwd.

Mijn vriendin heb ik nog het steriliseer-ei van Difrax aangeraden, want die vind ik zelf echt superfijn en vond ik echt een goede aankoop. Zij heeft die nog niet, dus nu voor nummer 2 toch maar eens aangeschaft.

Blij

Uiteindelijk ben ik blij dat ik ben gegaan, ook al ben ik deze keer niet zwanger. Ik heb toch wat leuke dingen gescoord voor minder geld. Er waren nog wel meer luieraanbiedingen, maar ik vind mijn Jumbo luiers op het moment prima, dus dat vond ik niet helemaal nodig. Het waren namelijk geen superaanbiedingen. Ik had even uitgerekend dat ik met de aanbieding van de Etos nog steeds ietwat duurder uit was dan met een pak Jumbo luiers.

Ik vond het een hele geslaagde dag. Ben jij ook geweest?

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge