NaNoWriMo #5


NaNoWriMo Blog nummertje 5!!!

NaNoWriMo is voorbij.

Hoe is het voor mij gegaan?

Al met al is het goed gegaan. Beter dan ik dacht aangezien ik erg vermoeid was en elke dag moeite had om na mijn werk mijn ogen open te houden was dat nogal logisch.

Waar heb je aan gewerkt?

Ik ben verder gegaan met Sil en Alexa, omdat ik vast zat bij Noah en Poppi. Zoals ik eerder al zei moet ik gaan lezen bij Noah en Poppi en dat kan echt niet tijdens NaNo. Ik zal even een kort stukje delen dat ik eerder heb geschreven.

Zonder nadenken grijp ik zijn hand. ‘Nee. Nee, je bent niet die vriend. Ik weet niet eens of hij echt een probleem heeft.’ Ook al zei iets in mijn buik dat het er toch wel erg aan grensde.
‘Wel als hij zo doorgaat.’
‘Willen jullie nog wat drinken?’ Tess glimlacht naar ons.
Sil schuift zijn glas over de tafel. ‘Mag ik nog een cassis?’
Ik doe hetzelfde en Tess verdwijnt met de glazen achter de bar. ‘Dus moeten we ingrijpen.’
‘Hoe wil je dat doen?’ Met zijn vinger tekent hij figuurtjes op de tafel.
Nu hebben we een probleem, want ik heb geen idee. En dus haal ik mijn schouders op. ‘Ik hoopte dat jij het zou weten. Er is niet veel meer dat ik kan doen.’
‘Wat is dat voor gelul?’ Met die ijsblauwe ogen die oplichten als vuur kijkt hij naar me op. ‘Als er iemand iets kan doen, ben jij het.’
Ik schud mijn hoofd. ‘Hoe dan? Hij geeft niets meer om mij en het is goed zo. Echt.’
‘Godver, wat zijn jullie blind.’ Hij klokt het glas dat Tess hem een paar seconden geleden heeft gegeven achterover en staat op. ‘Ik zal erover nadenken.’ Met die woorden loopt hij de kroeg weer uit.
Nou, dat ging goed.

 

computer, desk, email

En wat is je score?

De eindscore is 51.197. Dat wil zeggen dat ik het net gehaald heb en dat dit de laagste score is die ik in al mijn nano’s heb gehaald. Maar het maakt me niks uit. Het zijn toch iets meer dan 50.000 woorden in één maand erbij.

Ben je tevreden?

Ja. Ik heb een begin voor Sil en Alexa. Ik kan nu wat gaan doen met editten aan Noah en Poppi wat ik heel graag wilde. Nu heb ik daar tijd voor. Dat ik het dan net gehaald heb, maakt me niet uit, want door omstandigheden thuis (lees duntaxenco.nl eens als je meer wil weten) ben ik al blij dat ik het gehaald heb. Dus ik ben zeer tevreden.

En jij?

Vooral blijven schrijven.

XOXO Mariëlle


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.