Mr. Rook by Mimi Jean Pamfiloff (Mr. Rook Island #1)

Mijn Recensie:

Mr. Rook. Wat ga ik over dit boek zeggen?

Het boek leest vanuit het oogpunt van Stephanie. De jonge vrouw waarvan haar zus niet terug is gekomen van een vakantie. Een vakantie op een eiland waar al je fantasieën tot leven komen als je maar gewoon betaald. Ze doet er alles aan om erachter te komen waar haar zus Cici is gebleven.
Ze deed dit door zich als iemand anders voor te doen met geld van een machtige man die informatie wilde of de eigenaar van dit stukje paradijs. Zolang je maar genoeg betaald word elke fantasie werkelijkheid. Mr. Rook, de eigenaar, van het eiland is mysterieus, arrogant en een tikkeltje dominant.Rook is het enige op het eiland dat off-limit is. Maar Stephanie doet er alles aan om oog in oog met hem komen te staan. Zodra ze zijn aandacht heeft getrokken, doet ze er alles aan om daar te blijven.

Rook heeft geheimen waar Stephanie op elke mogelijke manier achter probeerde te komen en dit stukje bij stukje te ontrafelen.
“How was it possible to feel entranced and literally mortified of a man all at the same time.”
Stephanie wilt alleen de antwoorden die ze nodig heeft. Maar langzaam gebeuren er allerlei andere dingen die ze niet voor mogelijk had gehouden.
“What was it about him that made me feel afraid? What was it about him that made it impossible to look away?”
Al snel leerde ik dat Rook niet zomaar zijn geheimen opgeeft. Er gebeuren allerlei dingen tussen hen en toch is er een afstand. Ik snapte maar niet waarom en de echte waarom was iets dat ik niet aan had zien komen.
Er gebeuren vreemde dingen met Stephanie waar geen antwoord voor is.
Wanneer Rook achter de echte reden van haar komst komt zijn de rapen nog niet gaar… En Stephanie heeft opeens een ander doel in haar leven.
Dit boek liet constant vraagtekens achter, waardoor ik het niet weg kon leggen.
“I’m sorry, Stephanie. But I am the one thing on this island you cannot have.”
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.