Miranda Hillers – Kai

Mijn recensie van Kai:

Hoe ga ik dit aanpakken? Ik ben klein van stuk, maar ze zullen me vast wel opmerken als ik mijn mond opentrek. Ik klim uit het raam en loop over het dak van de garage tot aan de rand.
‘Hé!’ schreeuw ik. ‘Halló, hierboven!’ Voor het effect zwaai ik met mijn armen boven mijn hoofd.

Het verhaal van Kai.

Kai heeft altijd een dingetje gehad voor zijn buurmeisje Stella. Maar datzelfde buurmeisje was op de middelbare niet zo cool als hij en dus kon hij niet met haar gezien worden. Gelukkig woonde ze naast hem en dus zorgde hij ervoor dat alle eerste keren met haar waren. Want die wilde hij aan niemand anders geven. Nu is Kai een stuk ouder en volwassener. Het kan hem niet meer schelen dat Stella niet zo populair was als hij. Hij wil haar. Geen nieuws verder. Stella houdt van Kai. Altijd gedaan. Maar Kai houdt van enorme borsten. Die van haar… zijn nu toch een beetje een probleem. Kai vindt haar echt niet leuk genoeg om te houden. Hij heeft andere dingen nodig dan zij kan bieden.

Ik prak de aardappels en meng ze met de rodekool. Het is ongelooflijk dat Kizmo en Snuffie in de keuken liggen.

Schrijfstijl:

Weer helemaal op en top Miranda. Het leest lekker weg en ik hou simpelweg van haar WWW serie. De jongens zijn om op te vreten en de meiden zijn lief. Je vliegt er doorheen en dat is precies wat je wilt met een NA. Perfect.

Mijn oogleden sluiten zich, maar niet langer dan vijf seconden als hij nogmaals aan me vraagt: ‘Kus me, Stella.’
Als ik niet op zijn verzoek inga en hem alleen maar aanstaar omdat ik niets meer kan zeggen of doen, drukt hij zelf zijn mond tegen de mijne aan.

Wat vind ik van Kai?

Dex is mijn geadopteerde baby. Als Miranda weg moet, pas ik op. Kai? Mag altijd komen spelen. Miranda waarschuwde me: Ik weet hoe leuk je Dex vond, maar je moet Kai echt niet met hem vergelijken. Ik heb beloofd om dat niet te doen. Maar dat was ook niet nodig. Waar Dex dan misschien precies in mijn straatje past en Kai niet… neemt niet weg dat ik Kai ook hartstikke lief vond op zijn manier.
Kai is wat je zoekt in je vriendje. Echt waar. Wie wil er niet zo’n topgozer? Ik heb me echt geen seconde verveelt met hem. Ja, hij heeft veel praatjes, maar dat kan ik ook zeer waarderen hoor. Kai heeft zeker een plekje in mijn hart weten te veroveren en daar heeft hij ook niet lang over hoeven doen. Hij is een schatje. En Stel? Ik vond Stella geweldig. Lekker pittig ding. Een geweldig karakter en een super leuk meisje. Lekker je eigen ding doen, dat zouden meer mensen moeten doen. Niet zo op anderen letten. Elkaar in hun waarde laten. Stella is een voorbeeld!

Sommige mensen beweren dat je maar één keer in je leven echt verliefd wordt. Ik kan ze gelijk geven, mij is het overkomen. Stella is nooit uit mijn gedachten geweest, nooit uit mijn zicht verdwenen.

Conclusie:

Heel erg leuk tweede deel in deze serie. Zeker een aanrader!

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.