Miranda Hillers – Dex

Miranda Hillers – Dex

Mijn recensie van Dex:

Mila slaat haar armen om mijn nek, streelt mijn wenkbrauw en daarna mijn lippen. Een siddering gaat door me heen als de ringetjes de meeste aandacht krijgen.

Het verhaal van Dex.

Dex woont bij zijn beste vriend Kai en zijn twee andere vrienden Liam en Collin. Elke week zijn er feestjes, drank en vrouwen en alle drie genieten ze van hun jeugd.

Dan ontmoet Dex Mila en draait zijn hele wereld. Zij is het meisje dat het voor hem is. Alleen Mila komt van een rijke familie en Dex… die heeft niks.

Hoe kan hij nou voor haar zijn wat ze verdient?

Mijn teleurstelling was des te groter toen ik de tattooshop binnenviel. Ik wilde Dex mijn verontschuldigingen aanbieden en hem weer bij het Grandcafé afzetten. In mijn auto zouden we het goed kunnen maken met vele hete kussen. Zijn lippen weer op de mijne, zijn piercing tegen mijn tong.

Schrijfstijl:

Miranda heeft echt hele leuke karakters. Ik kan me echt in ze vinden en ik lees graag over ze. Ze heeft een vlotte schrijfstijl, maar soms een beetje tell. Dit maakt ze echter meer dan goed met karakters als Dex en Mila.

Mila’s stem maakt me wakker. ‘Ben je goed uitgerust?’ Ze controleert mijn wenkbrauw met twee van haar zachte vingers.
Ik kan er niet over uit hoe haar blauwe ogen mij een goed gevoel geven.

Wat vind ik van Dex?

Dex is mijn geadopteerde baby. Ik heb Miranda al gecontacteerd en het staat vast. Hij is alles wat ik in een jongen zoek en ik ging dus plat op mijn bek. Stoere jongen klein hartje, hier is hij.

Gelukkig was dat niet alles in het boek. Ook Mila is een erg leuke meid en ik kon me prima in haar verplaatsen. Al kon ze soms ook die rijkeluisbitch zijn.

Het verhaal had lachmomenten en ook serieuze momenten, maar heel goed afgestemd. Ik heb ervan genoten.

Ik ben heerlijk in het paradijs met Sexy Dexy wanneer er meerdere kelen worden geschraapt. Ik land weer een klein beetje op aarde en ik denk nog: doe niet zo overdreven kindertjes, een pornofilm is hier niets bij. Bovendien had Dex ze gewaarschuwd.

Conclusie

Dex is een schatje

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.