Mijn leven in boeken tag

Ik doe bijna nooit tags, maar ik ben van plan om ze vaker in te gaan vullen. Vandaag begin ik met de Mijn leven in boeken tag.

mijn leven in boeken tag

1 Zoek een boek voor elk van je initialen

M: Midnight Blue – L.J. Shen. Dit was mijn eerste kennismaking met LJ Shen en het was een goede. Ik moet hem nog steeds recenseren. Dat zal ik binnenkort eens doen.

B: Bad, Bad Bluebloods – C.M. Stunich. Deel 2 in de serie Rich Boys Of Burberry Prep. Een Reverse Harem waar ik echt enorm van genoten heb.

T: Thoughtful – S.C. Stephens. Thoughtless vanuit Kellans perspectief. Kellan blijft altijd speciaal in mijn hart. Hij is mijn ultieme boekboyfriend en de reden waarom ik aan Chaos ben begonnen en ben gaan publiceren. Het is voor mij het boek waar alle NA en Romance voor mij is begonnen.

mijn leven in boeken tag 1

2 Als je je leeftijd langs je boekenkast telt, waar kom je dan uit?

Op het moment heb ik geen grote boekenkast. Eigenlijk alleen mijn boeken die ik voor Rare apart heb gehouden of daar heb gekocht staan hier, plus een aantal boeken die ik tijdens de verbouwing aan heb geschaft. Ik kom uit op The Bad Ones van Stylo Fantome. Eentje die ik ook nog steeds moet recenseren.

mijn leven in boeken tag the bad ones

3 Kies een boek dat zich afspeelt in jouw stad of land

Ik kies hier voor mijn eigen serie: Structure. Misschien een beetje valsspelen, maar boeien. Mijn serie is een bandromance/NA die zich afspeelt in Eindhoven.

mijn leven in boeken tag structure

4 Kies een boek dat staat voor een plek waar je ooit nog wel naartoe zou willen.

Bittersweet van Sarina Bowen. Eigenlijk de hele serie. Die speelt zich in Vermont af. Het lijkt me heel gaaf om daar een keer in de zomer naartoe te gaan.

mijn leven in boeken tag true north
deel 1, 3 en 7

5 Kies een boek met jouw favoriete kleur.

Stay – Sarina Bowen en Elle Kennedy. Deel 2 in de WAGS serie. De achtergrond is zwart en de letters zijn rood. Dat zijn beide mijn favoriete kleuren ook al zeggen veel mensen dat zwart geen kleur is. Ik vind van wel.

mijn leven in boeken tag stay

6. Welk boek is je het meest bijgebleven?

De Rijstmoeder van Rani Manicka. Ik las dit boek toen ik een jaar of 15 was. Het beslaat een hele familiegeschiedenis in Indonesië en het is zo indrukwekkend geschreven dat het een flinke indruk op me achterliet. Dit boek is me nog steeds dierbaar.

mijn leven in boeken tag rijstmoeder

7 Met welk boek had je het meeste moeite?

Lord Of The Rings – J.R.R. Tolkien. Nadat ik de film zag, ben ik met goede moed hieraan begonnen. Ik vond de eerste 100 bladzijdes ontzettend zwaar en ben uiteindelijk ook gestopt. Niet mijn ding.

mijn leven in boeken tag lotr

8 Welk boek op je TBR lijst gaat je de meeste voldoening geven als je hem uitleest?

Dit vind ik een lastige want ik maak niet echt TBR’s. Ik heb gewoon heel veel boeken en kijk wel waar ik aan toe kom. Ik heb dus niet echt een antwoord hier. Sorry.

Nou, dit was de tag. Ik vraag aan Annabel van Het leven van een boekenworm en Liz van Pluizenbol of ze hem ook in willen vullen. Als je hem ook wil doen, dan mag dat. Je mag hieronder ook antwoorden op een aantal vragen als je dat leuk vindt. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar je antwoorden!

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge