Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs

Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs

afgelopen week kreeg ik een pakketje van BBNC uitgevers. Dat is de uitgever van het merk MUS. Bijna iedereen in de knutselwereld kent dat merk wel. Ze hebben onder andere hele schattige notitieblokken en bullet journals. En voor die laatste groep heb ik iets gekregen wat daar prachtig bijpast.

Mijn Bullet Journal Scrapbook cut-outs

 

Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs staat vol met meer dan 5.000 handige, mooie, leuke afbeeldingen om uit te knippen en in je bujo te plakken. Je kunt je bujo hiermee versieren, makkelijker navigeren, planningen maken en eenvoudig lay-outs opbouwen. Je vindt in de scrapbook cut-outs plannerelementen, dag- en maandaanduidingen, maandkalendertjes, banners, labels, icoontjes, buttons, en gewoon leuke plaatjes. Ideaal voor iedereen die een creatief kunstwerkje van zijn bujo wil maken!

Leuk, maar wat is het nou precies.

 

Eigenlijk is het gewoon een boekje met bladen waaruit je figuurtjes en dingetjes voor je Bullet Journal kunt knippen, zodat je ze daarin kan plakken.

En ik weet dat ik geen Bullet Journal gebruik, want ik heb daar echt geen tijd voor, maar ik heb een super leuke agenda van Echt Miek en daar kun je die dingen ook gewoon in plakken.

Ik hou van leuke agenda’s maar ik stop er niet graag superveel tijd in. Simpelweg omdat ik er de tijd en het geduld niet voor heb. Ik heb duizend andere dingen te doen. Hoe makkelijk is het dan om niet van deze dingen te zoeken, maar ze gewoon bij de hand te hebben en gebruiksklaar?

 

Wat vind ik ervan

Ik vind het een heel leuk boekje, waar je zeker veel aan hebt als je het gebruikt in je agenda of Bullet Journal. In ieder geval is het iets dat ik zeker ga gebruiken! Zoals je ziet zitten er verschillende dingetjes in.

Stiekem vind ik het alleen jammer dat het scrapbook cut-outs zijn. Ik had het nog veel gaver en handiger gevonden als het stickers waren. Dat zou ik willen veranderen. Verder vind ik het echt helemaal te leuk!

 

Disclaimer: Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met BBNC uitgevers. Zij hebben mij een recensie-exemplaar verschaft in ruil voor mijn eerlijke mening.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.